top of page

Tervetuloa uudistuneille nettisivuillemme!

Linna Rugby Clubilla on edessä kovia tavoitteita täynnä olevaan kausi 2016!

Miesten joukkue pelaa talvella 7's SM-sarjaa ja kesällä toisen kautensa mestaruussarjassa. Lauantaina 16.1. pelattiin ensimmäinen 7's-sarjan kolmesta osaturnauksesta Lohjalla. Linna voitti alkulohkonsa ja ylsi jatko-otteluissa kolmanneksi.

Tulokaskaudella kesän pääsarjassa 2015 miehet yllättivät vastustajat ja ylsivät sarjan keskikastiin. Ensi kesänä pyrkimys on parantaa sijoitusta usealla pykälällä.

Naisten joukkue lähtee tulokasjoukkueena haastamaan kokeneemmat vastustajat talven SM-halliturnauksissa. Ensimmäinen turnaus pelattiin loppiaisena.

TALVITREENIT AVOINNA UUSILLE

Treenit ovat jo täydessä vauhdissa, vaikka ensimmäisiin peleihin viheriöillä on vielä puolisen vuotta. Talvella harjoitukset ovat avoinna kaikille lajista kiinnostuneille. Olemme jo saaneet syksyn aikana joukkoomme lukuisia lupaavia tulokkaita.

Mikäli olet kiinnostunut lajista, nyt on oikea aika tsekata treeniajat ja saapua paikalle! Aiempaa lajikokemusta ei vaadita, ja kunto kasvaa takuulla valmentajamme höykytyksessä. Joukossamme on lätkänpelaajia, itsepuolustuslajien harrastajia, punttipettereitä, partiolaisia ja entisiä sohvaperunoita.

Jokainen, jonka asenne on ollut oikea ja motivaatio on riittänyt kovaan harjoitteluun, on koulittu kenttäkelpoiseksi.

#LRC #LinnaRugbyClub

Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page