top of page

Naisilla kotiturnauksessa vahva kokoonpano

Linna Rugby Club järjestää sunnuntaina naisten SM-sarjan neljännen osaturnauksen. Kyseessä on ensimmäinen Hämeenlinnassa järjestetty 7's-turnaus.

Kotijoukkueella on heittää kentälle talven laajin kokoonpano.

-Lähdemme peleihin toistaiseksi vahvimmalla kokoonpanolla, kun loukkaantumisista kuntoutuneet kokeneemmat pelaajat ja liuta rookieita pääsevät kentälle, valmentaja Pete Pitkämäki sanoo.

Aiemmissa turnauksissa ilman vaihtopelaajia sinnitellyt sekä lainapelaajiinkin turvautunut Linna sai kotikaupungissa kokoonpanoon peräti 11 pelaajaa.

Pitkämäki on asettanut joukkueensa tavoitteeksi edellisturnauksessa auenneen pistepotin kartuttamisen.

Linna pelaa samassa alkulohkossa sarjaa johtavan Helsinki Rugby Clubin ja Warriors Goldin kanssa. Naisten 7's SM-sarjassa on mukana yhdeksän joukkuetta. Ennen kotiturnausta ensimmäistä kautta sarjassa mukana oleva Linna on kahdeksantena edellä Kuopio Rugby Clubia.

Turnaus pelataan Pullerin ulkotekonurmella iltapäivä- ja iltaturnauksena. Avausottelussa kello 15 kohtaavat Warriors Black ja Jyväskylä. Linnan ensimmäinen ottelu on kello 16.20 Warriors Goldia vastaan. Pelit jatkuvat aina noin kello 21 asti.

Naisten 7's SM-sarja jatkuu toukokuuhun saakka. Hämeenlinnan jälkeen jäljellä ovat Tampereen turnaus 16. huhtikuuta ja Kuopio 7. toukokuuta.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page