top of page

Naiset nousivat 7's-sarjataulukossa – miehet haastoivat HRC:n harjoitusottelussa

LRC aloitti Tampereen turnauksen kovassa lohkossa lauantain pelatussa 7's SM-sarjan turnauksessa.

Vastassa alkusarjassa olivat Jyväskylä ja Warriors Black. Ensimmäisen pelin ensimmäinen puoliaika oli loistavaa taistelua, eikä Jyväskylä päässyt helpolla. Peli päättyi JRC:n kokeneille naisille 29-0. Myös WRC Blackia vastaan lukemat päättyivät vastustajalle 29-0. Molemmissa peleissä Linna taisteli loppuun saakka.

Sijoitusotteluissa Linna taisteli bowlin voitosta. Ensimmäiseksi vastaan asettui Warriors Gold, joka koki linnan naisten voiman sekä nopeuden. Peli päättyi Linnan voittoon selvin lukemin 29-5.

Viimeisessä taistelussa kaikilla Linnan naisilla oli kova halu voittaa. Pelissä jokainen taisteli alusta loppuun asti, ja taistelutahto palkittiin 15-5 -voitolla.

Pisteitä naisista Tampereella tekivät WRC Goldia vastaan Porilta lainassa ollut Jenni, joka juoksi kolme tryta ja potkaisi yhden konversion, sekä yhdet tryt juosseet Satu Hakala ja Hanna Sarvi. Iina Oras potkaisi yhden konversion.

Kuopiota vastaan tryn teossa onnistuivat Satu Hakala, Pihla Rulja ja lainapelaaja Jenni.

Turnauksessa pelasi kaksi ensikertalaista: Marjut Klemola ja Riikka Koskinen. Molemmilta upea debyytti linnan riveissä.

Sijoitusotteluiden voitoilla Linna sijoittui turnauksessa seitsemänneksi. Sijoituksesta tulleella yhdellä pisteellä naiset nousivat myös SM-sarjassa seitsemänneksi ohi WRC Goldin. Seiskasarjan viimeinen turnaus pelataan Kuopiossa 7. toukokuuta.

Miehet haastoivat HRC:n

Miehet valmistautuivat 15's-kauteen pelaamalla lauantaina harjoitusottelun Helsinki Rugby Clubia vastaan.

Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti kolmena 30 minuutin eränä, joka antoi Linnan päävalmentaja Ray Dicksonille ja HRC:n Alastair Daviesille mahdollisuuden peluuttaa vastakkain mestaruussarja- ja divisioonakokoonpanoja, ajaa rookieita sisään sekä kokeilla pelaajilla uusia rooleja.

Harjoitusmatsi näytti, että Linnan kova ja tavoitteellinen harjoittelu pitkin talvea on tuottanut tulosta.

Viime vuonna mestaruussarjassa HRC jyräsi Linnan hämeenlinnalaisten ensimmäisessä SM-ottelussa tylysti 72-0. Lauantain matsi päättyi helsinkiläisten voittoon 35-15. Ensimmäisellä puolituntisella vastakkain pelanneiden Mestaruussarjan kokoonpanojen kamppailu päätyi tasapisteisiin 10-10.

Linnan tryt tekivät fullback Antti Haapanen, sentteri Avea Avea ja scrum-half Christiaan Freeman.

Linnan riveistä ensimmäisen 15's-ottelunsa lauantaina pelasi puolentusinaa pelaajaa. Jokainen rookie täytti paikkansa. Ottelun parhaaksi pelaajaksi nimitettiin ahneesti ja aggressiivisesti pelannut Ruben Mitchell.

Linna pelasi ottelusta yli puoli tuntia vajaalla kentällisellä, sillä tuomari Sebastien Garcia rankaisi kotijoukkuetta virheistä peräti neljällä keltaisella kortilla (Avea Avea 1, Max Maetoloa 1, Juho Peltoniemi 2).

Mestaruussarja alkaa toukokuun 7. Porvoossa, 1. divisioona korkataan 14. toukokuuta vieraissa HRC:n kakkosjoukkuetta vastaan.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page