Kokoonpano: Helsinki Rugby Club 2 - Linna Rugby Club 2, 14.5.2016

13.5.2016

Linna tekee paluun 1. divisioonaan yli puolentoista vuoden tauon jälkeen. Edellisessä divariottelussa varmistui nousu SM-tasolle. Nyt ei suinkaan olla tehty paluuta sarjatasoa alemmas vaan kyseessä on Linnan kakkosjoukkueen historiallinen debyyttiottelu. Linna lähtee otteluun kokoonpanolla, jossa yhdistyy kokemus sekä talven aikana rekrytoitujen tulokkaiden menohalut. Ottelussa vastaan asettuu Helsinki Rugby Clubin kakkosjoukkue ja mittelö käydään Helsingin Puistolassa (Koudanpolku 4, Helsinki) huomenna lauantaina, klo 12.00 alkaen.

 

 

 

 

Please reload

Uutisnostot

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uusimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Hae tägeillä
Please reload

SOSIAALINEN MEDIA
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube

© 2015 Linna Rugby Club & cAPS LOCK HELSINKI