top of page

Divarin tulokas taisteli, mutta mestari vei voiton

Miesten kakkosjoukkue aloitti pelinsä kovimmasta mahdollisesta vastuksesta, 1. divarin hallitsevasta mestarista Blue Tigersista (HRC2) lauantaina.

Seurojen edellinen kohtaaminen divarissa (2014) päättyi LRC:n vakuuttavaan 50-17-voittoon, mutta tällä kertaa asetelma oli toinen. LRC:n divisioonajoukkue on yhdistelmä viime talven aikana lajin aloittaneita sekä kokeneempia pelaajia.

Blue Tigers oli tyly isäntä loppulukemin 30-5. Voiton Blue Tigersille toi kokemus sekä 23 pelaajan rosteri. Helsinkiläiset pystyivät tuomaan kentälle tuoreita pelaajia LRC:n pelattua ottelun vain kahdella vaihtomiehellä.

Linnan ainoan tryn teki full-back Antti Haapanen lähes koko pelikentän mittaisen kilpajuoksun jälkeen. Haapanen potkaisi pallon helsinkiläisten päätyyn syvältä omalta puolustusalueelta, ja kiihdytti läpi kotijoukkueen puolustuksen.

Valmentaja Avea Avea sanoi joukkueensa taistelleen loistavasti, ja uskoo Linnan olevan iskussa Hämeenlinnaan vieraaksi tulevaa Karjalan Rugby Joensuuta vastaan kesäkuussa.

"Teimme paljon virheitä ensimmäisen 20 minuutin aikana, minkä kotijoukkue käytti hyväksi. Kaikki pelasivat kuitenkin hyvällä asenteella ja taistelivat täysillä koko 80 minuutin ajan. Jos meillä olisi ollut enemmän vaihtomiehiä, lopputulos olisi voinut näyttää toiselta".

Ensi viikonloppuna on jälleen vuorossa Mestaruussarjan ottelu. Linnan vieraaksi Kaurialaan saapuu Tampere Rugby Club. Aloituspotku on klo 13. Liput 5 euroa, alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Kuva: HRC.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page