top of page

Huono peli Helsingissä

Linna Rugby jäi jalkoihin lauantaina Puistolassa Helsinki Rugby Clubia vastaan pelatussa ottelussa.

Linnalta puuttui kokoonpanosta useita avainpelaajia ja joukkue kärsi ottelussa loukkaantumisista. Matsi alkoi Linnalle onnettomasti, sillä kymppi Pete Pitkämäki loukkasi nilkkansa vain noin viiden minuutin pelin jälkeen. Viimeisen vartin vähillä vaihtomiehillä liikkeellä ollut Linna joutui pelaamaan 14 pelaajalla, kun myös sentteri Teemu Arola joutui jättämään kentän.

Loppulukemat 62-5 eivät kuitenkaan jätä selittelyn varaa. Mestaruussarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva HRC oli parempi pelin jokaisella osa-alueella. Varsinkin HRC:n forward-peli oli vahvempaa ja helsinkiläiset onnistuivat murtautumaan Linnan puolustuslinjan läpi liian helposti. Hyökkäyksissä Linna ei pystynyt pitämään palloa hallussaan, ja harvat iskupaikat kuivuivat kokoon virheiden vuoksi.

LRC:n ainoat pisteet syntyivät ottelun toisen puoliskon lopulla, kun Linna sai hetkeksi forward-pelin toimimaan ja kapteeni Kalle Välimäki teki tryn.

Tappio nosti HRC:n sarjataulukossa Linnan yläpuolelle. Kun myös hallitseva mestari Warriors voitti ottelunsa Kuopio Rugby Clubia vastaan, on mestaruussarjan kärjessä nyt kaksi helsinkiläisjoukkuetta. Linna Rugby on sarjassa kolmantena.

Linnan kausi alkoi tiiviillä kolmen ottelun ryppäällä, joista saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio. Nyt mestaruussarjajoukkueella on kuukauden tauko ennen Turun kohtaamista vieraskentällä.

Miesten ykkösdivarijoukkue lähtee hakemaan voittoa kotona Pullerilla Karjalan Rugby Joensuusta 18. kesäkuuta.

HRC-ottelu jäi todennäköisesti LRC:n perustajajäsenen, Suomi-rugbyn nopeimpiin juoksijoihin kuuluvan Henrico Harnosterin viimeiseksi. Olkapäävammasta huolimatta Harnoster pelasi kovaa ja kuului Linnan harvoihin onnistujiin ottelussa. Harnoster päätti peliuransa lopettamisesta yhdessä valmentaja Ray Dicksonin kanssa ottelun jälkeen.

Linna Rugby kiittää positiivisuudestaan ja kannustavasta asenteestaan tunnettua Henrico Harnosteria työstä, jota hän on tehnyt joukkueen ja seuran eteen vuodesta 2011 lähtien!


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page