top of page

Karjala haki voiton Hämeenlinnasta

Ykkösdivarin ensimmäinen kotiottelu käytiin sadesäässä Pullerilla lauantaina.

Tasainen ottelu päättyi Karjalan Rugby Joensuun voittoon luvuin 5-17 (0-10).

KRJ aloitti pisteiden teon noin 10 minuutin jälkeen rangaistuspotkusta. Joensuulaiset onnistuivat lisäämään johtoaan ensimmäisellä puolikkaalla vielä trylla ja konversiolla. Forward-voittoista peliä suosineen Linnan hyökkäykset möyrivät useaan otteeseen lähellä KRJ:n maalialuetta, mutta viimeinen sinetti jäi tekemättä.

Kuvat: Lasse Hakala/ LRC

Aivan toisen puoliajan alussa vaihdosta tullut sentteri Matti Salmi pujotteli läpi KRJ:n puolustuksen kaventaen lukemiksi 5-10.

KRJ onnistui jälleen kääntämään pelin itselleen, ja pitkä LRC:n päädyssä pelattu jakso päättyi vieraiden tryhyn ja onnistuneeseen konversioon. Viimeisen 10 minuuttia Linna piti palloa hallussaan ja hyökkäsi vahvasti, mutta KRJ:n puolustus piti.

Ottelussa nähtiin sateisesta säästä johtuen valtava määrä pallonpudotuksia. Toisella puoliajalla tuomari päätti, että scrumeja ei saanut enää haastaa. Tämä oli kotijoukkueen kannalta huono päätös, sillä Linna oli hallinnut scrumeja.

Linnalla oli ottelussa kokoonpano, jossa noin puolet pelaajista oli uusia muutamien kokeneempien pelaajien tutustuessa uusiin pelipaikkoihin.

Linnan onnistujia olivat ottelun parhaan pelaajan maininnan saanut, ensimmäisen matsinsa pelannut proppi Tatu Kejonen sekä kovia taklauksia tehnyt full-back Dennis Beumer, joka toisella puoliajalla torppasi KRJ:n tryn maalialueella taklaamalla hyökkäävän joukkueen pelaajan ja estämällä pallon painamisen maahan.

Tappion myötä Linna pitää divarilohkossaan perää.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page