Naiset valmistautuvat kesän otteluihin

Linna Rugby Clubin naisten SM 7's -kausi päätyi toukokuunssa Kuopiossa pelattuun lopputurnaukseen. Turnauksen sijoitus oli 8., koko sarjassa olimme 7. sijalla.

Ensimmäinen kausi onnistui kaikin puolin kivasti. Kehittymistä tapahtui huimasti. Nyt on naisten aika kääntää katseet uuteen kauteen. Nimittäin kesällä naiset hakevat pelituntumaa vasta perustetusta 1.-divarista, jossa Linna Rugby pelaa Porin naisia vastaan neljä peliä, kaksi kotona ja kaksi Porissa. Ottelut alkavat Porissa 2. heinäkuuta.

Näin minun upeat Linnan Naiset valmistautuvat ensimmäiseen divari-matsiin.

Naisten valmentajana toimii Pete Pitkämäki, jonka ohjauksessa kuvioita on hierottu koko alkukesän ajan. On ilo seurata treenejä kentällä, kun näkee huikean hyvän fiiliksen ja innon treenata. Joukkueeseen on tullut vuoden mittaan uusia pelaajia, mutta lisää naisia mahtuu mukaan. Rugbytreenit kesällä ovat aurinkoa, nurmikenttää, fendausta, taklauksia ja hyvää fiilistä 😀


Uutisnostot
Posts are coming soon
Stay tuned...
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.