top of page

Tuplapeliviikonloppu: Turku ja Pori

Linna Rugbyn kamppailu mestaruussarjassa jatkuu lauantaina kuukauden ottelutauon jälkeen. Tavoitteena on palata voittokantaan, sillä edellisessä kohtaamisess vaisusti esiintynyt Linna sai HRC:lta kunnon selkäsaunan. Kolmantena mestaruussarjassa olevalle Linnalle ottelu on jo kesän neljäs. Kolmesta pelatusta matsista LRC on voittanut kaksi.

Turku Eagles on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisenä, mutta "Kotkat" ovat varmasti nälkäisiä vasta yhden pelatun ottelun jälkeen. Eaglesia ei voi pitää helppona vastustajana, sillä hallitsevalle mestarille Warriorsille kauden avausottelunsa hävinnyt joukkue rökitti keväällä harjoitusmatsissa Tampereen selvin luvuin.

Molemmilla joukkueilla on avauskentällisen lisäksi vain muutama vaihtopelaaja, joten matsin lopputulokseen tullee vaikuttamaan paljon myös se, kumpi joukkue jaksaa tehdä töitä loppuun asti.

Naisten kausi Poria vastaan pelattavassa ykkösdivarissa alkaa myös lauantaina. Ottelu mitellään kymmenellä pelaajalla. Linnan neitojen kokoonpano koostuu viime jo kaudella aloittaneista omista pelaajasta, kolmesta lainapelaajasta, sekä muutamasta rookiesta joille ottelu on ensimmäinen.

Suomen Rugbyliitto perusti Linnan ja Porin aloitteesta kahden joukkueen minisarjan täksi kesäksi, sillä kummallakaan joukkueella ei vielä riitä pelaajat täysiveriseen 15's-rugbyyn.

Valmentaja Pete Pitkämäki odottaa näkevänsä kahden joukkueen kohtaamisissa kunnon kamppailua.

"Lähdemme innolla pelaamaan tätä uutta sarjaa, hienoa että Pori lähti siihen mukaan. Kaksi peliä vieraissa ja kaksi kotona samaa joukkuetta vastaan tuo omanlaista kilpailuviettiä peleihin."

Linnan naiset pelaavat Porissa ensimmäistä kertaa rugbyn kymmenen pelaajan versiota, joka tuo peliin hieman uutta talven 7's sarjaan verrattuna.

"Alkukesä ollaan harjoiteltu tiukasti, vihdoin pääsemme kokeilemaan oppeja kentälle!"

Naisten kokoonpano:

1.Riikka Rasimus

2.Johanna Lassila

3.Saara Kantokorpi

4.Hanna Sarvi

5.Marjut Klemola

6. Iina Oras (kapteeni)

7. Annastiina Myller

8. Pihla Rulja

9. Riikka Koskinen

10. Marjo Laaksonen

11. Anna Sirainen


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page