top of page

Kokoonpano Kuopio-LRC 23.7.2016 - savolaisten kimppuun pienellä porukalla

Linnalla on lauantaina aikainen herätys, kun miehet lähtevät Kuopioon pyydystämään Pokém... SM-pisteitä.

Häät, loukkaantumiset ynnä muut esteet ovat rokottaneet Linnan rivejä rankalla kädellä, joten savolaisten päihittämiseksi jokaisen retkelle lähtevän pitää puristaa muutama taklaus ja pari sprinttiä vielä senkin jälkeen, kun hiki valuu ja nupissa huippaa.

Vastassa nimittäin on täysi 23 pelaajan pakka (15 avauspelaajaa ja 8 vaihtomiestä) kieroja ja viime kauden tappiosta yhä kiukkuisia savolaisia, jotka ovat kutsuneet leikkiin mukaan myös pari urosta "farmijoukkueensa" Karjalan Rygby Joensuun riveistä.

LRC:n tavoite on tehdä Kuopiolle sama temppu kuin viimeksi: voittaa ja viedä vielä bonuspistekin. Sitä mukaa kun kausi etenee, jokaisesta pisteestä taistellaan kuhmuja ja kolauksia laskematta.

Ennen matsia Linnalla on hallussa sarjan 3. sija ja 13 pistettä, kun Kuopio killuu kuudentena 10 pisteellä.

Linnan kokoonpano Kuopio Rugby Clubia vastaan:

1. Kalle Välimäki 2. Lari Beumer 3. Lasse Järvi 4. Henrik Nuotio 5 . Jukka Hurjanen 6. Petteri Ijäs 7. Juho Peltoniemi 8. Olli Aaltonen 9. Jarno Suoja 10. Pete Pitkämäki 11. Timo Sokka 12. Avea Avea 13. Teemu Arola 14. Max Maetoloa 15. Antti Haapanen


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page