Linnan kiri Kuopiossa riitti bonuspisteeseen

24.7.2016

Linna Rugby Club sai loukkaantumisten ja muiden esteiden vuoksi kokoon vain avauskentällisen Kuopio Rugby Clubia vastaan lauantaina.

Hämeenlinnalaiset pystyivät vaihtopelaajien puuttumisesta huolimatta haastamaan täysilukuisen isäntäjoukkueen ja nipistämään korkeintaan seitsemän pisteen tappiosta saatavan bonuspisteen. Kuopio voitti 26–19 (19–12), kun LRC:n kiri loppui tuomarin vihellykseen pallonmenetyksen jälkeen kotijoukkueen try-alueen tuntumassa.

 

Ensimmäisellä puoliajalla isännät vetivät Jouni Reunamon ja Matti Keräsen tryillä jo 14–0 kaulan, mutta Pete Pitkämäki ja Avea Avea sekä toisessa lisäpistepotkussa onnistunut Lari Beumer toivat LRC:n isäntien kantaan. Kuopion Ville Hiekka-aho sai tehtyä tryn puoliskon päätteeksi, mentiin tauolle kotijoukkueen yhden tryn ja konversion johdossa

 

Toisella jaksolla esimerkillään Kuopion taistelutahtoa lietsonut Keränen lisäsi johtoa ja Seamus Delahunty onnistui konversiossa kolmannen kerran. 

Aggressiivisesti hyökännyt Linna teki Kuopion olon tukalaksi varsinkin viimeisen vartin ajan. Avea Avean toinen try toi Linnalle bonuspisteen. Linna sai painettua peliä Kuopion try-alueen tuntumaan, muta hämeenlinnalaiset eivät onnistuneet enää onnistuneet murtamaan Kuopion puolustuslinjaa.

 

Kuva: Kuopio Rugby Club.

Kuva: Kuopio Rugby Club.

 

Kapteeni Kalle Välimäen mukaan joukkue antoi kentällä kaikkensa.

– Pelissä olisi ollut suuri ero, jos meillä olisi ollut kolme–neljä vaihtomiestä.

 

Jopa savolaisista kieroin ja yksi kovimmista pideltävistä, numero kasina rymistellyt kapteeni Ari Tikkanen totesi ottelun jälkeen, että isännät kuvittelivat ennen matsia Linnan pystyvän haastamaan kotijoukkueen vain ensimmäisellä puoliskolla tai korkeintaan 60 minuutin ajan.

Linnan bussissa päädyttiin kotimatkalla peliä puidessa päätelmään, että viisi peliminuuttia lisää olisi riittänyt tasoittamaan ottelun ja kymmenen minuuttia olisi riittänyt kuopiolaisten kyykyttämiseen...

 

Linna oli ennen viikonlopun kierrosta SM-sarjassa kolmantena. Nyt Kuopio sekä oman ottelunsa voittanut Jyväskylä Rugby Club nousivat molemmat ohi Linnan yhdellä pisteellä.

LRC:llä on jäljellä runkosarjassa kaksi ottelua, joista seuraava on kotona elokuun 6. päivä sarjajumbo Espoota vastaan.

 

 

 

Please reload

Uutisnostot

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uusimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Hae tägeillä
Please reload

SOSIAALINEN MEDIA
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube

© 2015 Linna Rugby Club & cAPS LOCK HELSINKI