top of page

Kokoonpano: LRC - Espoo 6.8.2016


Espoo Rugbylla on kova työ saada pisteitä kotiinviemisiksi Kaurialasta lauantaina. Linna Rugby lähtee otteluun kokoonpanolla, jonka pysäyttämiseksi mestaruussarjan perää pitävien "jääkarhujen" halausten pitää olla todella tukevia.

Linna hakee matsista voittoa bonuspisteellä. Nyt viidentenä oleva Linna kuuluu tiukkaan nippuun pistetilaston keskikastissa, vain pisteen Kuopion ja Jyväskylän perässä. Takana Porvoon Old Town Shamrocks hönkii niskaan vain kolmen pojon päässä. Pudotuspelipaikassa tällä hetkellä kiinni olevista joukkueista Linnan lisäksi lauantaina pelaavat Jyväskylä Turkua vastaan ja Porvoo Tamperetta vastaan, joten sarjataulukko saattaa päivän päätteeksi näyttää kovasti erilaiselta.

Espoon miehitys otteluun on pieni mysteeri. Seurassa pelaa useita tallinnalaisia "tuontipelaajia", mutta tänä viikonloppuna Virossa on maajoukkueleiri mikä epäilemättä karsii vieraiden rosteria. Linnan valpas sekä hävytön tiedustelu- sekä vakoiluosasto on kuitenkin saanut Espoon some-viestinnästä käsityksen, että joukkue on onnistunut kevään ja kesän aikana saamaan riveihinsä paljon uusia ja potentiaalisia rytkyäjiä.

Tuoreiden pelaajien nälkä mainetekoihin yhdistettynä Espoon kokeneempiin runkopelaajiin onkin yhdistelmä, jonka vuoksi kotijoukkueella ei ole varaa lähteä otteluun yhtään löysemmin kuin mitään muutakaan joukkuetta vastaan. Espoon kausi alkoi katastrofaalisesti Jyväskylän mäyrälauman raadeltua jääkarhut 125-0, mutta joukkue on parantanut otteitaan roimasti kesän mittaan.

Ottelu Espoota vastaan päättää Linna Rugbyn pitkän otteluputken. Seuran miehillä oli mestaruussarjassa ja divarissa yhteensä seitsemän ottelua peräkkäisinä viikonloppuina. Linna lähti tällä kaudella myös divariin, jotta uusille pelaajille pystyttäisiin antamaan kunnolla peliaikaa ennen siirtymistä korkeimmalle sarjatasolle. Seura on kärsinyt kmuutamista avainpelaajien loukkaantumisista, joten monet uusista pelaajista ovat nousseet myös ykköskokoonpanoon ja täyttäneet odotukset hienosti.

Seuraavan kerran LRC pelaa divariottelun Karjalan Rugbya vastaan Joensuussa 20. elokuuta. Mestaruussarjan runkosarjan viimeinen ottelu on kotona 3. syyskuuta, kun kylään tulee hallitseva Suomen mestari Warriors.

Seuraa heitä:

Tatu Kejonen

Proppi, joka sprinttaa kohti vastustajaa kuin rabieksen saanut kauris, gaselli tai rusakko. Seuran tuoreimpia tulokkaita, mutta kehittynyt valtavaa vauhtia. Usein hymyilee juostessaan päin ihmistä.

Saku Paavola

Tykkää pelata kovaa, otti viime keväänä ensimmäisessä rugbyottelussaan Berlin Grizzliesin vierailevana tähtenä keltaisen kortin minuutin pelin jälkeen. Paikkasi virheensä tekemällä takaisin kentälle päästyään tryn. Omaa nopeat jalat ja mielestään huonot kädet. (Kuvassa vas. alhaalla.)

LRC - Espoo Kaurialan kentällä 6.8. klo 13. Sisäänpääsy 5€ (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi).

Lauantaina Kaurialassa piti myös pelata naisten 1. divisioonan ottelu, mutta matsi ei toteudu Porin jouduttua perumaan vierailunsa pelaajapulan takia.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page