top of page

Alkeiskurssilla oli niin märkää eli ihanaa!

Kuulas myöhäiskesän sää loi kerrassaan täydelliset puitteet miesten alkeiskurssille tiistai-iltana.

Paikalle saapui puolentusinaa säätä uhmannutta urhoa, jotka saivat rugbykasteensa sopivan vetisellä nurmella. Treeneissä käytiin läpi syöttämisen ja taklaamisen perusteet, sekä vihittiin rookiet rugbysanastoon. Tutuiksi tulivat mm. mystiset termit ruck ja katkarapuasento.

LRC:n avoimet treenit lajista kiinnostuneille jatkuvat ensi viikolla. Maanantaina klo 18-19.30 treenit vedetään naisille Idänpään kentällä (Idänpääntie 30) ja miesten vuoro on tiistaina klo 19.30-21 Pullerilla (kenttä 5 tai 6 Elenia-areenan vieressä).

Mukaan voi tulla vaikka tämän viikon treenit olisivat jääneet väliin!


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page