top of page

Warriors ja Pori vieraiksi runkosarjan päätteeksi


Linna Rugbyn miehet päättävät runkosarjan hallitsevaa Suomen mestaria Warriorsia vastaan. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet jo Linnan divarivuosista lähtien varsin tapahtumarikkaita vääntöjä ja oletettavasti sama ralli jatkuu tällä kerralla. Warriorsilla on yhä mahdollisuus suoraan semifinaalipaikkaan, Linna havittelee kotietua pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Matsi pelataan poikkeuksellisesti Pullerilla alkaen kello 13.

LRC:n propaganda- ja tiedotusjaosto kehottaa kentän laidalle saapuvia vahtaamaan seuraavien pelaajien otteita:

Linna

Teemu Arola

Sentteri, joka säästelee kasvojaan partakoneelta, mutta ei atleettista vartaloaan osumilta. Kova poika taklaamaan. On huhujen mukaan kokenut onnen täyttymyksen loputtomasti rappusia palomieskoulussa ravatessaan.

Jarno Suoja

Sutki scrum half, joka yllättää toisinaan paitsi itsensä myös koko joukkueen tekemällä tryn.

Warriors

John Wuatai-Tariau

Hirmuinen numero 8 on jyrännyt kesän mittaan 11 tryykkaria (55 pistettä), kuudenneksi eniten mestaruussarjassa.

Miesten mesottua läpi oman ottelunsa, on kello 15.30 vuorossa Linnan leidien kauden viimeinen kohtaaminen Porin naisten kanssa. Aiemmat ottelut ovat olleet länsirannikon neitojen riemujuhlaa. Linnan pitääkin pystyä petraamaan peliä jokaisella osa-alueella, jotta pisteet jäisivät Hämeenlinnaan.

Kokoonpano:

Marjo Laaksonen

Marjut Klemola

Terhi Myyryläinen

Päivi Jolula

Jenni-Maria Tauru

Riikka Koskinen

Pihla Rulja

Annastiina Myller (KRC)

Milla Ryhtä (TRC)

Heidi Ovaska (TRC)


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page