top of page

Aika karu lauantai

Lauantain kotimatsit eivät menneet Linnalla ns. vihkoon. Miesten pelisuunnitelma oli ilmeisesti kadonnut samassa rytäkässä hukkaan sössittyjen pelaajatietolomakkeiden kanssa. Lomake löytyi, peliplääni ei.

Lopputulos 0-50 ei ansaitse kummmoisia hehkutuksia. Yksilösuoritukset olivat Linnan vahvuus ja suurin heikkous. Kun pallonkantaja pääsi läpi Warriorsin puolustajista, (teko)nahkasoikio menetettiin usein heti ensimmäisessä ruckissa tukipelaajien ollessa myöhässä. Ja silloin kun tuki oli ajoissa, onnistuivat helsinkiläiset kaapimaan pallon haltuunsa. Puolustusalueeltaan Warriors palautti pallon tehokkaasti potkimalla pitkälle kotijoukkueen kenttäpuoliskolle. Kesän aikana Linna on onnistunut vahvasti scrumeissa, mutta nyt ne hävittiin järjestään. Summa summarum: Warriors pelasi vahvuuksillaan, Linnalta puuttui touhusta rakenne. Viimeisen vartin ajan Linna sai hommaan jo jotain rotia. Peli oli tässä vaiheessa jo hävitty, mutta jonkinmoinen loppukiri antaa osviittaa siitä, että on niissä treeneissä jotain umpimielisimmänkin forwardin pähkinään tarttunut... Sitä kuuluisaa kadonnutta ajatusta tekemiseen kaivellaan nyt treeneissä seuraavien parin viikon ajan.

Pelit siis jatkuvat, joten ei tässä kuumaa tuhkaa ryhdytä päähän ripottelemaan. Tänään tiistaina treeneissä oli täysi pöhinä päällä.

Linnan vastustaja neljännesfinaalissa 17.9. selviää viikonloppuna, kun Warrios käy vieraissa viimeistä pudotuspelipaikkaa havittelevan Tampereen luona ja Porvoolaiset matkustavat Espooseen sarjajumboa tapaamaan. Vaihtoehdot Linnan vastustajaksi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ovat Jyväskylä, Warriors ja Kuopio.

Naisten kausi ohi

Naisten ensimmäinen kausi päättyi tappioon 0-43. Lukemista huolimatta mimmien peli parani kesän edetessä. Lähes jokaisessa ottelussa Linnalla oli kokoonpanossa useampia ensikertalaisia. Täksi kesäksi perustetussa Linnan ja Porin välisessä ykkösdivarissa molemmat joukkueet joutuivat tukeutumaan usein vaihtopelaajiin, joten divari toimi tarkoituksensa mukaisena kehityssarjana useampienkin seurojen pelaajille.

Linnan neidot. Ja Pete.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page