top of page

Linnan pelit loppuivat - avoin höntsäturnaus tiistaina ja torstaina


Miesten pelit mestaruussarjassa päättyivät selvään tappioon neljännesvälierässä Jyväskylä Rugby Clubia vastaan lauantaina.

LRC aloitti ottelun vahvasti, kun Timo Sokka pääsi läpi syötönkatkosta ja Joonas Koskelainen upotti konversiopotkusta luvuiksi 0-7.

Nämä jäivät kuitenkin hämeenlinnalaisten ainoiksi pisteiksi Jyväskylän ryhdyttyä myllyttämään vahvuudellaan, forward-pelillä. Kotijoukkue osasi hyödyntää pieneltä tuntunutta kotikenttäänsä, eikä Linna saanut enää otetta ottelusta.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen peli oli vielä 7-22, mutta toisella puoliskolla Jyväskylän kokenut forkkupakka päästi pirun irti. Riehaantunut mäyrälauma teki pahaa jälkeä. JRC hallitsi rykelmäaloituksia ja kotijoukkueen suoraviivainen sekä erittäin aggressiivinen hyökkäystapa oli myrkkyä vieraille.

Ottelun viimeisellä vartilla Linna ei suinkaan luovuttanut, vaan päästi irti innokkaat rookiet Elias Leinosen ja Valtteri Rantaman sekä pudotuspelien kiihottamana nappiksensa kaapin perältä kaivaneen Henrico Harnosterin.

JRC eteni puolivälieriin lopulta selvin lukemin 7-60. Linnalle kausi oli ensimmäinen, kun joukkue ylsi pudotuspeleihin.

Rugbyn finaalit järjestetään Hämeenlinnassa Kaurialassa 1. lokakuuta. Finaalijoukkueet ratkeavat ensi viikonloppuna Porvoon Old Town Shamrocksin ja Helsinki Rugby Clubin sekä JRC:n ja Helsingin Warriorsin välisissä otteluissa.

Ennen hetken treenihuilia Linna järjestää avoimen lippurugbyturnauksen Kankaantaan/ Mattilan kentällä tämän viikon tiistaina ja torstaina kello 18. Tervetuloa!


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page