Ylpeästi hämeenlinnalainen

20.1.2016

Linna Rugby Club on ylpeästi hämeenlinnalainen joukkue, mikä näkyy peliasuissamme. Olemme kiitollisia siitä, että meihin uskotaan ja luotetaan kotikaupungissamme. Tästä tuoreimpana osoituksena on Linna Rugbyn vastaanottama Hämeenlinnan kaupungin vuoden urheilupalkinto, joka myönnettiin seuralle kaupungin 377-vuotisjuhlassa tiistaina 19. tammikuuta.

Monella muulla paikkakunnalla rugby-joukkueet joutuvat tyytymään pelaamaan ja harjoittelemaan sivukentillä. Linna Rugby pelaa miesten mestaruussarjan kotiottelut kaupungin parhaalla urheilukentällä Kaurialassa.

Yhteistyökumppanimme auttavat seuraa monin tavoin. Talven ajan CrossFit Hämeenlinna rääkkää pelaajiamme kahdesti viikossa.

Lähilehti Reska.fi seuraa tiiviisti joukkueidemme edesottamuksia ja antaa meille näkyvyyttä, josta moni muu marginaalilajia edustava joukkue voi vain haaveilla.

Palveleva urheiluliike Sportia Hämeenlinna on tukenut toimintaamme lähes alusta lähtien. Kolmansien puoliaikojen tukikohtaamme Albertin Kellariin pelaajamme suuntaavat niin voitonjuhliin kuin tappioiden jälkeen.