Naisille avausvoitto seiskasarjassa

Linna Rugby Clubin naisten joukkue jatkoi loppiaisena naisten talvisarjan 7's taivaltaan Järvenpäässä järjestetyssä turnauksessa.

Linnan naiset pelasivat tähän asti pelillisesti vakuuttavimman turnauksen joukkueen historiassa. Tasainen joukkueen suorittaminen, yksilöllisillä onnistumisilla höystettynä tuotti pelillisesti hyvännäköistä katsottavaa.

Kentällä nähtiin myös uuden pelaajan Netta Rajasen debyytti rugbykentällä. Vain muutaman kuukauden treenattuaan, Netta pystyi jakelemaan pelaajia pysäyttäviä taklauksia vaivatta ja pelaamaan kolme peliä täysillä minuuteilla.

7's-sarja jatkuu 5.2. Vaasassa.

Tulokset:

LRC - WRC Gold 35 - 0 LRC - Turku Swans 0 - 17 LRC - PorVarit 7 - 32


Uutisnostot
Posts are coming soon
Stay tuned...
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.