top of page

Naisille avausvoitto seiskasarjassa

Linna Rugby Clubin naisten joukkue jatkoi loppiaisena naisten talvisarjan 7's taivaltaan Järvenpäässä järjestetyssä turnauksessa.

Linnan naiset pelasivat tähän asti pelillisesti vakuuttavimman turnauksen joukkueen historiassa. Tasainen joukkueen suorittaminen, yksilöllisillä onnistumisilla höystettynä tuotti pelillisesti hyvännäköistä katsottavaa.

Kentällä nähtiin myös uuden pelaajan Netta Rajasen debyytti rugbykentällä. Vain muutaman kuukauden treenattuaan, Netta pystyi jakelemaan pelaajia pysäyttäviä taklauksia vaivatta ja pelaamaan kolme peliä täysillä minuuteilla.

7's-sarja jatkuu 5.2. Vaasassa.

Tulokset:

LRC - WRC Gold 35 - 0 LRC - Turku Swans 0 - 17 LRC - PorVarit 7 - 32


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page