top of page

Pienen porukan pyhäreissu Järvenpäähän

Linnan miehet pääsivät pitkästä aikaa pelaamaan täysimittaisella kentällä, kun miesten 7's-sarjan ensimmäinen osaturnaus pelattiin sunnuntaina Järvenpäässä.

Reissuun lähdettiin pienellä ja paljon viime vuoden seiskakokoonpanosta muuttuneella porukalla. Hyvin äijät kuitenkin taistelivat, raportoi joukkueen huoltaja-manageri-yleismies Jani Kaitala kentän laidalta:

Huomasi selkeesti, että oli uusia äijiä pelaamassa seiskaa.

Ensimmäinen peli (HRC Tiger Cubs - Linna RC 19-0) meni totutellessa siihen, että kentällä onkin niin pirusti tilaa ja joutuu juoksemaan paljon enemmän kuin maneesitreeneissä.

Vastustaja osasi paremmin hyödyntää ison kentän tyhjän tilan hyväkseen ja pääsi sitä kautta rokottamaan muutaman tryn. Muutaman kerran vastustaja pääsi kanssa keskeltä puikahtamaan läpi yksittäisen pelaajan virheen kautta, kun taklaus meni vähän ohi. Mutta näitä sattuu.

Kentän koko ja se, että oli forkkupainotteinen porukka liikkeellä vähällä vaihtopelaajamäärällä näkyi. Muutama pelaaja loukkasi itseään pelin aikana, mutta pelasi kuitenkin puolikuntoisena turnauksen loppuun. Ensimmäisessä virallisessa turnauksessaan ollut Severi Honkala joutui kuitenkin jättämään pelin jälkeen leikin kesken polvivamman vuoksi. Linnalla olikin enää yksi vaihtopelaaja käytettävissä.

Nuotio nauttii turnauksen tunnelmasta.

Peli peliltä homma rupesi sujumaan paremmin.

Jyväskylää vastaan Joonas Koskelainen sai Linnan try-tilin auki - lopputulos 7-28.

Taisteluvoitto 19-14 Kuopiosta Kuopiosta (tryt Koskelainen x2, Henrik Nuotio) nosti porukan peli-intoa. Nuotion viime hetken try pelasti Linnan sijoituspeleihin.

Viimeisessä ottelussa muutamalla Espoon pelaajalla vahvistettu Tampere Rugby Club siirtyi ensimmäisellä puoliajalla 7-0 -johtoon Linnan Gramoz Shpendin huilaultua kentän laidalla keltaisen kortin vuoksi. Toisella puolikkaalla TRC pääsi jo 0-14 karkuun, jonka jälkeen Petteri Ijäs kavensi luvuiksi 7-14. TRC painoi vielä kolmannen tryn, jonka jälkeen Linna kiri Nuotion trylla 12-21 ja Koskelaisen tryykkarilla 19-21. Kiri loppui Gramoz Shpendin otettua toisen keltaisen kortin.

Tiivistettynä reissu oli hyvää kokemusta uusille äijille, jotka pelasivat ekaa kertaa seiskaa. Virheitä tuli tehtyä, mutta niistä opitaan. Loistavasti jaksoivat äijät painaa loppuun saakka, vaikka varsinkin viimeisessä pelissä rupesi vaihtomiesten vähyys näkymään.

Turnauksen voiton vei HRC Mini Guns, joka loppuottelussa voitti Jyväskylä RC:n 31-5. Kolmas sija HRC Tiger Cubseille, joka voitti sijoitusottelussa Turku Eaglesin 12-7.

Viides sija meni Tampereelle, kuudes Linnalle ja seitsemäs Kuopiolle.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page