Kaksi linnalaista maajoukkueleirillä

28.2.2017

Viime viikonloppuna järjestetyllä miesten 15's-maajoukkueleirille oli jälleen kutsuttu Linna Rugbyn pelaajia mukaan. Eerikkilässä kuvioita kertaamassa olivat fullback Antti Haapanen ja scrumhalf Jarno Suoja. Molemmat pelaajat pääsivät pukemaan maajoukkuepaidan ylleen ensimmäisen kerran viime kesänä, ja olivat syksyllä maajoukkueen matkassa Oslossa.

 

Kuva: Suomen rugbyliitto.

 

Harjoitusleirillä ei valmennustiimistä kokemusta puuttunut, Suoja kertoo.

"Päävalmentajan lisäksi mukana oli kaksi muuta valmentajaa, joilla oli painavaa sanottavaa omista vastuualueistaan. Kokenut valmennustiimi yhdistettynä kymmenien maajoukkuepelien kokemuksen omaavien pelaajien opastukseen mahdollisti mainion tilaisuuden oppimiseen."

 

Leirillä purettiin alkutekijöihinsä kaikki pelin erikoisosa-alueet kuten forward-pelaajia työllistävät ruckit, scrumit sekä line-outit,  ja pala palalta suoritukset hiottiin kuntoon.

 

Maajoukkueen kapteeni, Helsingin Warriorsin Thomas Finell huolehti puolestaan backien kuvioista. Harjoitusleiri päätettiin captain´s run -tyyppiseen viimeistelyharjoitukseen, jossa forwardien ja backien tekemiset sovitettiin yhteen.

 

Seuraavat Suomen maajoukkueen pelit ovat 22.4. vieraspeli Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa sekä 6.5. Turussa, jonne saapuu Unkari.

 

Please reload

Uutisnostot

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uusimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Hae tägeillä
Please reload

SOSIAALINEN MEDIA
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube

© 2015 Linna Rugby Club & cAPS LOCK HELSINKI