top of page

Kaksi linnalaista maajoukkueleirillä

Viime viikonloppuna järjestetyllä miesten 15's-maajoukkueleirille oli jälleen kutsuttu Linna Rugbyn pelaajia mukaan. Eerikkilässä kuvioita kertaamassa olivat fullback Antti Haapanen ja scrumhalf Jarno Suoja. Molemmat pelaajat pääsivät pukemaan maajoukkuepaidan ylleen ensimmäisen kerran viime kesänä, ja olivat syksyllä maajoukkueen matkassa Oslossa.

Kuva: Suomen rugbyliitto.

Harjoitusleirillä ei valmennustiimistä kokemusta puuttunut, Suoja kertoo.

"Päävalmentajan lisäksi mukana oli kaksi muuta valmentajaa, joilla oli painavaa sanottavaa omista vastuualueistaan. Kokenut valmennustiimi yhdistettynä kymmenien maajoukkuepelien kokemuksen omaavien pelaajien opastukseen mahdollisti mainion tilaisuuden oppimiseen."

Leirillä purettiin alkutekijöihinsä kaikki pelin erikoisosa-alueet kuten forward-pelaajia työllistävät ruckit, scrumit sekä line-outit, ja pala palalta suoritukset hiottiin kuntoon.

Maajoukkueen kapteeni, Helsingin Warriorsin Thomas Finell huolehti puolestaan backien kuvioista. Harjoitusleiri päätettiin captain´s run -tyyppiseen viimeistelyharjoitukseen, jossa forwardien ja backien tekemiset sovitettiin yhteen.

Seuraavat Suomen maajoukkueen pelit ovat 22.4. vieraspeli Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa sekä 6.5. Turussa, jonne saapuu Unkari.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page