top of page

Naisille kolme voittoa, miehet jäivät nollille

Linnan naiset suoriutuivat mallikkaasti aprillipäivän Sääksjärvi 7´s turnauksessa, joka pelattiin perinteisessä suomalaisessa kevätsäässä, eli kylmässä ja ajoittaisessa jäätävässä rankkasateessa.

Muutaman loukkaantumisen vuoksi matkaan lähdettiin jo tuttuun tapaan hieman vajaalla joukkueella, kuudella pelaajalla. Linna sai joukkueen täyteen ja peräti yhden vaihtopelaajan, kun lainaksi tuli kaksi raudanlujaa pelaajaa turnauksesta pois jääneestä HRC Furiousista: Hanna Rotonen sekä LRC:n riveissä rugbyn aloittanut Riikka Rasimus.

Ensimmäinen alkusarjan ottelu Turku Swansia vastaan voitettiin tiukan väännön jälkeen luvuin 7-5 Marjo Laaksosen trylla. Toinen ottelu WRC Goldia vastaan mentiin Linnan komennossa. Voitto puhtaalla pelillä 35-0. Marjut Klemola painoi hattutempun ja Reetta Jokinen sekä Noora Jakobsson painoivat kumpikin pallon kertaalleen try-alueelle. Voitot toivat Linnalle alimman alkulohkon voiton.

Noususta ylempään alkulohkoon käytiin kamppailu Kuopio Rugby Clubia vastaan. Myös tässä matsissa peliään huimasti kauden aikana parantaneet Linnan naiset veivät voiton: 21-19. Tryt kirjattiin Noora Jakobssonille, Marjut Klemolalla ja Pilvi Vuoriselle. Sijoitus turnauksessa oli 6./9. Historialliset kolme voitettua peliä yhdessä turnauksessa nostivat Linnan seuraavassa, Kuopiossa pelattavassa turnauksessa kovaan seuraan keskimmäisessä alkulohkossa. Miesten kotiturnaus Pullerilla oli vähemmän voitokas. Reissujen ja muiden tekosyiden vuoksi jalalle saatiin kymmenen pelaajaa.

Päivän ensimmäinen matsi HRC:n Mini Gunsia vastaan päättyi tappioon luvuin 38-5. Turkua vastaan tuli turpaan 14-24, Vaasa rökitti 45-5 ja viimeisessäkin pelissä tuli pataan. Sijoitusmatsin lopputuloksesta ei kirjanpitäjällä ole tietoa. Linnan sijoitukseksi jäi turnauksen jumbosija.

Linnan tryt tekivät Joonas Koskelainen, Henrik Nuotio, Ville Hietanen ja Porin lainamies Jono Kyffin.

Pullerin turnaus päätti miesten SM 7's-sarjan.

Mestaruuden vei HRC Mini Guns (kuvassa sinivalkoiset).


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page