top of page

Savosta saaliiksi yksi voitto, viides sija ja kalakukko

Naisten talven 7’s-sarjan viimeinen turnaus pelattiin lauantaina Kuopiossa kauniissa kevätsäässä, kun muualla Suomessa värjöteltiin jälleen lumisateessa.

Voitettuaan lohkonsa edellisessä turnauksessa, Linnan naiset nousivat Kuopiossa A-lohkoon, jossa vastustajiksi asettuivat mestaruuden jo edellisessä turnauksessa varmistanut Helsinki Rugby Club Fast sekä Warriors Rugby Club Black.

Alkulohkon ottelut olivatkin vauhdiltaan paljon nopeampia kuin aikaisemmassa Sääksjärven turnauksen alemmassa lohkossa. Linnan puolustus ei pysynyt mukana HRC:n ja WRC:n vauhdissa, ja lopputuloksiksi kirjattiin 40 – 0 HRC:lle ja 42 – 5 WRC:lle. Lopputulos alkusarjassa Linnalle oli A-lohkon 3. sija.

Alkulohkon pelien jälkeen vastaan tuli B-lohkosta Pori Rugby Clubin ja Vaasa Rugby Clubin yhdistetty joukkue PorVarit.

PorVareita vastaan peli olikin tasaisempaa. Ensimmäisen puolikkaan jälkeen peli oli 10 – 7 Linnalle. Toisella puolikkaalla Linna pääsi iskemään vielä kahteen otteeseen ja lopputulokseksi kirjattiin 20 – 7 Linnalle.

Käteen Kuopiosta jäi siis yksi voitto, turnauksen viides sija ja turnauksen järjestäjän KRC:n Marjo Laaksoselle myöntämä vikkelän pelaajan palkinto: kalakukko.

Talven 7’s-sarja oli Linnalta aimo harppaus eteenpäin pelillisissä taidoissa ja joukkueen kasvamisessa. Seuraava etappi naisten joukkueella on kesän naisten 1.divisioonan sarja, jossa pelaa Kuopio Rugby Club ja Porin ja Vaasan yhteisjoukkue.

Ensimmäinen kotiottelu pelataan Hämeenlinnassa 28.5. Kesän peleihin valmistautumisen yhteydessä LRC järjestää 8. ja 15. toukokuuta alkeiskurssin, jonka kautta voi liittyä niin naisten kuin miestenkin joukueisiin. Lisätietoja alkeiskurssista ja rugbysta löydät täältä.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page