top of page

Pistetili vihdoin auki: Linna - KRC 38-25

Linnan miehet saivat pistetilin auki, kun Kuopio Rugby Club taipui lauantaina luvuin 38-25. Ailahtelevassa ottelussa Kuopiolla oli paikkansa ja vieraat johtivat ottelua ensimmäisellä puoliajalla jo parilla trylla ennen kuin kotijoukkue sai pakan kasaan ja pelin kulkemaan.

Teemu Arolan try avauspuoliskon lopussa herätti loputkin joukkueesta.

Matsi oli molemmilta joukkueilta kovaa taistelua ja ajoittaista sähläämistä. Scrumeja väännettiin lähes läpi ottelun muutaman minuutin välein. Kuopiolaiset hallitsivat erikoistilanteita varsinkin ensimmäisellä puolikkaalla, mutta avoimessa juoksupelissä savolaisten ruuti ei riittänyt. Linnan puolustus alkoi ottelun edetessä toimia paremmin linjassa ja kesti myös ensimmäisellä puolikkaalla korkeasta taklauksesta tuomitun 10 minuutin jäähyn.

Helpolla voitto ei tullut, mutta toisella puolikkaalla hämeenlinnalaiset pääsivät rinnalle ja ohi. Jokainen Linnan try syntyi vahvan juoksun ansiosta. Jos kesän aiemmissa otteluissa Linnalla on ollut pallo parhaimmillaan paltiarallaa 20 prosenttia peliajasta, niin tällä kertaa pallo saatiin paremmin pidettyä hallussa ja se myös ryöstettiin savolaisilta useamman kerran.

Antti Haapanen teki toisella puoliajalla kaksi tryta, Arola onnistui toistamiseen ja vaihdosta tullut Avea Avea masensi vierasjoukkueen takaa-ajon kahdella trylla. Konversiopotkuissa Joonas Koskelainen onnistui kolmesti ja Jarno Suoja tuikkasi pallon kertaalleen maalitolppien väliin.

Kuopio tienasi reissusta yhden bonuspisteen, mutta Linna sai vedettyä voitolla savolaisiin neljän pisteen kaulan pitäen paikkansa viidentenä SM-sarjan pistetaulukossa.

Seuraava matsi Linnalla on 5. elokuuta Helsinki Rugby Clubia vastaan.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page