Kuopio oli Linnan neitoja vahvempi: 10-32


Naisten 1. divisioonan peli Kuopion paljon kehittynyttä joukkuetta vastaan käytiin Pullerilla aurinkoisessa säässä lauantaina.

Linnan joukkueessa oli jälleen ensimmäisen virallisen ottelunsa pelanneita, kuten myös lukuisia peliaikaa ja -kokemusta divarimatseista hakevia muiden joukkueiden pelaajia. Linnan riveihin saatiin mukaan innokkaita ja paljon kiiteltyjä lainapelaajia niin WRC:stä (3), Tampereelta (5) kuin Lahdesta (1), joita ilman pelipäivä olisi omilla pelaajilla saattanut jäädä niukun naukin seiskapeliksi.

Kuudentoista pelaajan voimin päästiin pelaamaan 10-rugbya. Ottelun tuomarin jouduttua perumaan osallistumisensa, Linnan valmentaja Pete Pitkämäki toimi tuomarina.

Ensimmäisellä puolikkaalla KRC pääsi harmittavan nopeasti iskemään kaksi tryta. Tämän jälkeen Linnan puolustus alkoi mylläämään tehokkaammin, ruckit toimivat paremmin ja tilanne tasoittui pienen alkusäikähdyksen jälkeen. Ensimmäinen puoliaika päättyi kuitenkin KRC:n selvässä johdossa 27-0.

Toinen puolikas oli paremmin Linnan hallussa. Takaa-ajosta vastasivat tryt tehneet Marjo Laaksonen ja WRC-laina Elina Koski. Valitettavasti aika ei riittänyt kirimään Kuopiota kiinni, vaikka peli kulkikin hienosti. Ottelu päättyi 32-10 KRC:n hyväksi.

Linnan neljän eri joukkueen pelaajista muodostettu muukalaislegioona toimi kuitenkin yllättävän hyvin yhteen.

Seuraavaan otteluun 19. elokuuta Linna matkustaa Poriin ykkösdivaria johtavan joukkueen vieraaksi.


Uutisnostot
Posts are coming soon
Stay tuned...
Uusimmat
Arkisto