Kaipaatko kontaktia? Tule peruskurssille!

15.8.2017

Linna Rugby Club järjestää syyskuun 18.–28. päivä maanantaisin ja torstaisin klo 18.30-20 ilmaisen peruskurssin, jonka kautta haetaan uusia pelaajia miesten ja naisten joukkueisiin.

Kurssin alaikäraja on 15 vuotta. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja paikalle voi saapua myös kesken kurssin. Harjoitukset järjestetään Pullerilla Elenia-areenan viereisellä kentällä.

Varusteiksi tarvitaan sään mukaiset urheiluvaatteet, vesipullo ja nappikset tai lenkkarit. Hammassuojat kannattaa ottaa mukaan, mutta ne eivät ole pakolliset. Peruskurssin harjoituksissa tutustutaan pallonkäsittelyyn, taklauksiin ja pelin perusteisiin.

Rugbyjoukkueessa on pelipaikkoja hyvin eri tyyppisille pelaajille: kokoonpanoon tarvitaan suurikokoisia, vahvoja, kevytrakenteisia ja vikkeliä pelaajia.

Lisätietoja seurasta, lajista ja harrastuksen kustannuksista saat täältä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin myös sähköpostitse: hameenlinna@rugby.fi