top of page

Wanted: hyviä tyyppejä ja motivoituneita treenaajia

Vielä tällä viikolla rymytään alkeistreenejä maanantaina ja torstaina Pullerilla kello 18.30 lähtien. Alkeistreenit ovat ilmaiset ja joukkueeseen liittyvät saavat harjoitella myös syystauon jälkeen maksutta lajiharjoituksissa loppuvuoden ajan.

Uusille pelaajille ei ole muita vaatimuksia kuin 15 vuoden ikä. Urheilutaustasta ei ole haittaa, mutta sitä tai rugbyn tuntemusta ei vaadita.

Lajiin ja seuraan voit tutustua täältä.

Treenien kautta pääset samaan porukkaan muun muassa näiden ihan ok hahmojen kanssa.

Tuomas

Siitä harvinainen kaveri, että Tuomas oli kohdannut rugbypallon jo ennen Linnaan liittymistään. Kentällä kovaa ääntä pitävä ja omiin pelaajiin aggressiivista viestintää kohdistava herrasmies on pelannut vuosien varrella kaikkia pelipaikkoja back-linjassa. Elävä todiste siitä, että herrasmiesten huligaanilaji sopii myös (osa-aikaiselle) kasvissyöjälle ja tohtorismiehelle.

Pilvi

Liittyi Linnaan vasta noin vuosi sitten, mutta päihittää pelitaidoissa monet kokeneemmat. Hempeitä urheilukerrastoja (kuten kuvassa) askarteleva Pilvi nauttii käsitöiden lisäksi seuran miesten nöyryyttämisestä peruskuntokauden punttitreeneissä. Kiertänyt lainapelaajana lähes kaikki naisten SM-sarjajoukkueet. Nähdään todennäköisesti kentällä ensi viikonlopun SM-finaalissa Tampere Rugby Clubin kokoonpanossa.

Marjo

Maantiekiitäjän nopeudella pinkova kenttäsairaanhoitaja on sovitellut reilun vuoden rugbyharrastuneisuuden aikana päälleen useamman SM-joukkueen paitaa ja käynyt maajoukkueleireilläkin. Kentän ulkopuolella Marjo killuu akrobaattisesti ilmassa ja vääntelee itseään sekä rohkeimpia lihasjumeista kärsiviä seuratovereitaan epäilyttäviin, mutta mahdollisesti rentouttaviin asentoihin.

Oskari

Hellä sairaanhoitaja listaa mielipuuhakseen dramaattiset ilmeet ottelukuvissa sekä luontokappaleiden ja vastustajien metsästämisen. Kiukkuinen kaveri vain kentällä. Todellinen herrasmiespelaaja: tykkää taklata niin, että jää itse alimmaiseksi.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page