World Rugbyn raportti Suomesta - etsimme uusia pelaajia

30.10.2017

Lajin kattojärjestö World Rugby teki videoraportin Suomen miesten maajoukkueen toiminnasta syksyisen Norja-ottelun yhteydessä. Videon voit katsoa alta.

 

Linna Rugbyn treenit jatkuvat taas marraskuussa Pullerin uusitulla Säästöpankki-areenan tekonurmella. Treeniajat löydät tästä. Linna tarjoaa loppuvuoden ajan lajista kiinnostuneille ilmaiset harjoitukset - haemme vähintään 15-vuotiaita junioreja sekä pelaajia niin miesten kuin naisten joukkueisiin.

 

Kohtuullinen pohjakunto on plussaa ja helpottaa rugbyn aloittamisen, mutta mitään tarkkoja vaatimuksia uusille pelaajille ei ole. Kentältä löytyy paikka niin pikajuoksijalle kuin raskasluisemmalle pelaajalle. Seuraan voit tutustua Facebook-profiilistamme ja täältä

 

 

 

 

Please reload

Uutisnostot

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uusimmat
Please reload

Arkisto
Please reload

Hae tägeillä
Please reload

SOSIAALINEN MEDIA
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube

© 2015 Linna Rugby Club & cAPS LOCK HELSINKI