top of page

World Rugbyn raportti Suomesta - etsimme uusia pelaajia

Lajin kattojärjestö World Rugby teki videoraportin Suomen miesten maajoukkueen toiminnasta syksyisen Norja-ottelun yhteydessä. Videon voit katsoa alta.

Linna Rugbyn treenit jatkuvat taas marraskuussa Pullerin uusitulla Säästöpankki-areenan tekonurmella. Treeniajat löydät tästä. Linna tarjoaa loppuvuoden ajan lajista kiinnostuneille ilmaiset harjoitukset - haemme vähintään 15-vuotiaita junioreja sekä pelaajia niin miesten kuin naisten joukkueisiin.

Kohtuullinen pohjakunto on plussaa ja helpottaa rugbyn aloittamisen, mutta mitään tarkkoja vaatimuksia uusille pelaajille ei ole. Kentältä löytyy paikka niin pikajuoksijalle kuin raskasluisemmalle pelaajalle. Seuraan voit tutustua Facebook-profiilistamme ja täältä.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page