top of page

LRC luopuu miesten mestaruussarjapaikasta

Linna Rugby Club teki lauantaina 13.1. päätöksen luopua miesten SM-sarjapaikasta.

Pelaajiston kokouksessa todettiin, ettei jokaiseen otteluun sitoutuneiden pelaajien määrä riitä takaamaan, että LRC saisi kaudella 2018 nimettyä kilpailukykyistä kokoonpanoa kaikkiin otteluihin SM-sarjassa.

Seura ei ole onnistunut tavoitteissaan uusien pelaajien rekrytoimiseksi ja urheilullisen tason parantamiseksi. Korkein sarjataso on osoittautunut liian haastavaksi uusien harrastajien sisäänajoon. Seurassa uskotaan, että pelaajarekrytointi ja joukkueen rungon rakentaminen uudelleen on helpompi aloittaa alemmalta sarjatasolta.

LRC haluaa ylläpitää ja parantaa paitsi seuran, myös koko suomalaisen rugbyn tasoa ja toimintaa. Uskomme, että luopuminen sarjapaikasta mahdollistaa miesten SM-sarjan pysymisen tasaisena ja urheilullisesti kovatasoisena.

Päätös sarjapaikasta luopumisesta tehtiin pelaajien äänestyksellä. Paikalla olleista pelaajista luopumista kannatti 15 pelaajaa, vastusti 2 pelaajaa ja 2 äänesti tyhjää.

Seura jatkaa toimintaansa ja valmistautumista kauteen 2018 normaalisti. Miesten ja naisten avoimet try out- treenit järjestetään 22.1.-3.2.

Miesten joukkue pyrkii osallistumaan jokaiseen talven 7's SM-osaturnaukseen.

LRC has decided to withdraw from the Finnish Championship

Linna Rugby Club had a meeting with its players on 13th of January. The meeting came to a conclusion that the club cannot guarantee a competitive side for all of its Championship season games in 2018.

LRC has not been able to recruit enough of new players to improve its competitive level and at the same time the level of the games in Championship has taken a big leap, which makes it more challenging for Linna to play its rookies.

With this decision Linna wants to keep and improve the level of Rugby in Hämeenlinna and also in the Championship. We believe that this decision will help to keep the competitiveness in the Championship on its best level.

The decision was made with 19 male players who attended the meeting. 15 players voted for, 2 player voted against and 2 players abstained for the withdrawal.

The club will continue its activities and is getting ready for the upcoming season just like every year. Try outs for men and women will be held during 22.1 – 3.2. Men´s team is aiming to participate in every 7´s season tournaments.

With warmest regards,

on behalf of whole Linna,

Oskari Tenhunen

Chairman

Linna Rugby Club ry


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page