top of page

Naisten 7's-kausi alkoi

Naisten talvi 7's SM-sarjan pelit polkaisiin käyntiin Myyrmäkihallissa lauantaina 3.3. iltaturnauksessa. Tälle kaudelle Linnan naiset ovat muodostaneet yhdistelmäjoukkueen WRC:n kanssa ja pelaa nimellä KultaLinna. Ensi kertaa linnattarista kentälle pääsivät Henna-Riikka Koskelainen ja Sarianne Mentula.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli kova vastus HRC, jonka kanssa purettiin kauden ensimmäisen pelin jännitys.

Toisessa pelissä vastaan tuli looulta finaalipeliin mennyt Jyväskylän joukkue, jonka kanssa peli sujui jo paremmin. Pelin tiimellyksessä sattui kuitenkin pari ikävää loukkaantumista.

Viimeinen ottelu Turkua vastaan oli jo täyttä tohinaa ja taklaukset alkoivat upota. Joukkueen yhteispeli parani ottelusta toiseen, vaikka pisteissä mitaten turnausta pelattiinkin yhteen päätyyn. Seuraavia turnauksia jäätiin odottamaan innostuneen joukkueen voimin.

KultaLinna - HRC 0-68

KultaLinna - Jyväskylä 0-55

KultaLinna - Turku 0-50


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page