top of page

Tappio, mutta lupaava alku

LRC:n kausi alkoi hyvällä pelillä, mutta tappiolla Espoossa lauantaina. Matsi oli loppulukemia tasaväkisempi fyysinen vääntö, joka karkasi hetkittäin kovastikin kiihkeäksi.

Ottelussa nähtiin tuhoton määrä sivurajaheittoja, kun pallonkantajilla loppui tila kesken poikkeuksellisen kapealla kentällä.

Linnan puolustuspeli toimi pääsääntöisesti hyvin, mutta hyökkäyspelissä on vielä kehittämistä. Linna sai pidettyä peliä hyvin Espoon alueella ja luotua pitkiäkin painostusjaksoja, mutta kokoonpanosta ei vielä alkukaudesta löytynyt riittävästi ratkaisuntekijöitä.

Ottelua värittivät lukuisat kotijoukkueen tekemät korkeat taklaukset, sekä 60. minuutilla tapahtunut välikohtaus, jonka seurauksena LRC:n pelaaja jouduttiin kantamaan kentältä pois. Tämän ja muiden loukkaantumisten vuoksi LRC joutui peluuttamaan suuren osan ottelun toisesta puolikkaasta pelaajia vierailla paikoilla, mikä heikensi hyökkäysvoimaa. Vaikka ylikuumentuneen espoolaisen toiminta olikin lajin arvojen vastaista, LRC kiittää henkilökohtaisesti kirjallisen anteeksipyynnön lähettäneen pelaajan suoraselkäisyyttä. LRC luottaa siihen, että SRL:n kurinpitolautakunta tuomitsee kyseiselle pelaajalle oikeudenmukaisen rangaistuksen.

Kausi jatkuu lakkiaisviikonloppuna 2.6. Porissa.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page