top of page

Voitto kauden ensimmäisestä kotiottelusta - katso videokooste


Linna väänsi voiton Tampere Rugby Clubista lauantaina tiukan taistelun jälkeen.

LRC meni johtoon jo noin 10 minuutin pelin jälkeen Santtu Salménin trylla. Tämän jälkeen kotijoukkue kuitenkin hukkasi otteen, ja TRC hallitsi kentän tapahtumia toiselle puoliajalle asti.

Tampere johti ottelua vielä toisen puoliajan alussa, ja teki tryn LRC:n pelattua 10 minuuttia alivoimalla oman pisteviivan tuntumassa tehdyn puolustuksen virheen vuoksi.

LRC sai kuitenkin käännettyä aloitteen takaisin itselleen, ja vei pisteet Juho Peltoniemen ensin kavennettua lukemia ja myöhemmin Antti Haapasen päästyä vielä kerran TRC:n puolustuksen läpi. Linnan potkupisteistä vastasi Joonas Koskelainen.

Sen verran sisukkaasti TRC sai Linnan loppuvaiheen painostusta jarruteltua, ettei kotijoukkue pystynyt pusertamaan neljättä, bonuspisteen arvoista tryta. Tampere tienasi pelistä yhden bonuspisteen, jonka saa jos häviää voittajalle alle 7 pisteellä.

Pistetaulukossa Linna on neljäntenä, yhden pisteen Espoota ja kaksi pistettä Tampereen takana. Turku Eagles johtaa sarjaa 19 pojolla. Kaikilla Linnan edellä olevilla joukkueilla on kuitenkin neljä ottelua eli yhden Linnaa enemmän pelattuna. Runkosarjassa on kymmenen ottelua. Seuraava peli Linnalla on kotona 30.6. Helsingin Warriorsin kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelu pelataan Kaurialan kentällä alkaen kello 15.

Kuvaus ja editointi: Lasse Hakala


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page