top of page

Kotivoitto kovasta pelistä


Linna päihitti lauantaina Espoo Rugby Clubin helteisellä Kaurialan stadionilla luvuin 22-17. Ottelu alkoi linnalaisittain epäonnisesti, kun Espoo pääsi juoksemaan vain parin minuutin pelin jälkeen ensimmäisen tryn Linnan puolustusalueella tapahtuneen merkkausvirheen vuoksi.

Kömmähdyksen jälkeen kotijoukkue pääsi peliin kiinni. Peli lainehti ensimmäisellä puoliajalla enimmäkseen Linnan kenttäpuoliskolla, mutta puolustus piti ja LRC pääsi tekemään hyviä iskuja Espoon puolustukseen.

LRC pääsi toisella puoliajalla jo 15 pisteen karkuun, mutta Espoon "jääkarhut" jahtasivat pisteitä viimeiseen minuuttiin asti.

Tasaväkinen vääntö oli kuuma muutenkin kuin sään puolesta. Ottelussa annettiin yksi suora punainen kortti ja ulosajo Espoon pelaajalle.

LRC nousi 1. divisioonan pistetaulukossa Espoon ja Tampereen ohi toiseksi. Sarjaa johtaa Turku Eagles ja peränpitäjänä on vailla voittoja oleva Pori. LRC pelaa seuraavaksi Poria vastaan kotona 11.8.

Linnan kokoonpano oli:

Max Maetoloa, Jens Willadsen, Kalle Väänänen, Juho Peltoniemi, Jonne Vinkki, Lari Beumer, Petteri Ijäs, Santtu Salmén, Charles Whipp, Joonas Koskelainen, Matti Salmi, Eduardo Ascanio Sanchez, Tuomas Mehtiö, Timo Sokka, Jarno Suoja, Avea Avea, Dalbir Ram, Dennis Beumer, Lauri Heiniö.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page