top of page

Makea kotivoitto Porista


LRC nujersi Porin selvin pistein kotona Kaurialassa 55-14.

Ottelun alku oli linnalaisittain perinteistä sähläämistä, minkä seurauksena Pori pääsi tekemään kaksi tryta ja johtoon. Pori onnistui ensimäisten 40 minuutin aikana murtamaan Linnan suojauksen useassa ruckissa ja pääsi niiden seurauksena läpimurtoihin.

Linna myös lahjoitti palloja porille, kun ruckin suojaamisen ja varmistamisen sijaan pallonkantajat hakivat nopeita jatkoja hyökkäyksille sylkemällä hätäisiä offloadeja. Porin toinen try syntyi hienosta syötönkatkosta, minkä seurauksena pallon napanneella "pommittajalla" oli baana auki Linnan try-alueelle.

Jatkuu videon ja kuvien jälkeen.

Kuvat: Murtadha Jamal

Lisää kuvia tästä linkistä.

Puoliajalla kapteeni Jarno Suoja painotti huolellisuutta perusasioissa ja harjoitti verbaalista poskille läpsimistä miehistölleen. Linnan puolustus, ruckien suojaus ja syöttöjen osuminen oikeaan osoitteeseen alkoikin pelin edetessä olla huomattavasti tehokkaampaa. Porilaisilta alkoi myös loppua juoksukunto, minkä ansiosta Linna pääsi toteuttamaan treeneissä hierottuja hyökkäyskuvioita hyvällä onnistumisprosentilla. Varsinkin nopeat vyörytykset pick & go -palloineen aiheuttivat harmia vierasjoukkueelle.

Pelin näyttävimmän tryn teki ensimmäistä kertaa virallisessa 15's -pelissä kentälle päässyt laitapelaaja Lauri Heiniö, istuttaen tylysti vieraiden takimmaisen puolustajan ennen pallon painamista maalialueelle. Sentteristä flankeriksi ylennetty Teemu Arola oli forward-pelaajien aatelia aiheuttaen porilaisille piinaa taklauksillaan ja pallonriistoillaan.

Pelitaktiikan toimivuudesta kertoo se, että peräti yhdeksän Linnan pelaajaa pääsi tekemään tryn. Erityismaininnan ansaitsee Lasse "Hiki-Järvi" Järvi, jonka pitkä ja ansiokas punnertaminen eturivissä palkittiin vihdoin trylla.

Linnalla on nyt noin kuukauden mittainen ottelutauko, jonka jälkeen edessä on peräkkäisinä viikonloppuina vieraspeli nääsvillen predatoreja vastaan Tampereella 8.9. ja vakuuttavan vahvan kauden pelannut Turku Eagles Kaurialassa 15.9. LRC:n tavoitteena on saalistaa jäljellä olevista riittävät pisteet kotiedun saamiseksi semifinaalikierrokselle.

Semifinaalit pelataan heti runkosarjan päätyttyä 22.9. ja finaalit Kuopiossa 29.9.

Maanantaina 20.8. seura järjestää Pullerilla klo 18.30-20 lajista kiinnostuneille ilmaiset tutustumistreenit. Harjoitusten kautta voi päästä mukaan miesten ja naisten joukkueiden toimintaan. LRC:n harjoitukset ovat aina avoimia uusille pelaajille.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page