Naisten yhdistelmäjoukkueelle niukka voitto Kuopiossa

22.8.2018

Useamman seuran yhteisjoukkue "Baabaas" kohtasi Kuopio Rugby Clubin naiset viime viikonloppuna Puijolla. Ottelu päättyi tiukan väännön jälkeen 5-12 Baabaasille, jonka riveissä pelaa myös Linna Rugby Clubin naisten joukkueen pelaajia.

Baabaasin tryt tekivät Pori Rugbya edustava Riina Ala-Tuori ja Linnan Henna-Riikka Koskelainen. Vaasan Ida Herrgård onnistui yhdessä lisäpistepotkussa. KRC:n ainoan tryn teki Laura Kultala

Baabaas pelasi Linnan raitapaidoissa. Kuvat RD-Media.

Kotijoukkue KRC ja ottelun tuomari nimesivät Linnan Sarianne Mentulan Baabaasin parhaaksi pelaajaksi ottelussa.

Baabaas-Kuopio -harjoitusotteluilla paikataan tällä kaudella joukkueiden pelaajapulan vuoksi peruuntunutta naisten 1. divisioonaa.  Treenimatseilla saadaan naisille arvokasta peliaikaa ja mahdollisimman monelle joukkueelle kokemusta tulevia kausia varten. Kuopiossa pelattu ottelu oli historiallinen, sillä KRC:n naiset pääsivät pelaamaan ensimmäistä kertaa täyden kokoonpanon 15's-matsin kotikentällä.

Syyskuussa Baabaas ja Kuopio kohtaavat Hämeenlinnassa. Harjoitusotteluiden lisäksi Linnan naiset pelaavat SM-sarjaa yhteisjoukkueena Warriorsin kanssa.