Miehet matkaavat kamppailemaan Hämeen herruudesta, naiset saavat Tampereen kylään

7.9.2018

LRC:n miesten kuukauden mittainen kesätauko on ohi ja edessä on rugbyntäyteinen syyskuu. Useamman peräkkäisen peliviikonlopun talkoot aloittaa reissu Tampere Rugby Clubin vieraaksi. Kesäkuussa LRC vei voiton Tampereesta äärimmäisen tiukassa kotiottelussa luvuin 22-19, eivätkä kaivatut pisteet irtoa helpolla tälläkään kertaa.

Linna on ykkösdivarin sarjataulukossa kolmantena viisi pistettä TRC:n edellä ja yhdeksän pistettä jo kaikki runkosarjan matsinsa pelannutta Espoota jäljessä.

Kotiedun neljännesvälieriin saadakseen LRC:n pitää tuoda Tampereelta viiden pisteen bonuspistevoitto ja uusia temppu vielä viikon päästä kotona sarjaa johtavaa Turkua vastaan.

Toisaalta Tampereella on mahdollisuus pudottaa Linna runkosarjan neljänneksi. Seuralla on edessä Linnan kohtaamisen jälkeen vielä kotiottelu sarjajumbo Poria vastaan.

Naiset pelaavat Pullerilla

Pullerilla nähdään lauantaina naisten SM-rugbya, kun Helsingin Warriorsin kanssa liittoutunut LRC kohtaa Tampere Rugby Clubin.

Linnan naisista kokoonpanossa ovat ensimmäistä kauttaan pelaava proppi Sarianne Mentula ja full backin paikalta nopeita juoksuja harrastava Marjo Laaksonen.

Toistaiseksi naisten joukkue on ilman voittoja ja SM-sarjan peränpitäjänä. TRC on äärimmäisen tiukassa sarjassa toisena piste-eron turvin, kun Helsinki Rugby Club ja Jyväskylä ovat tasapisteissä.

Naisilla on syksyn otteluohjelmassa vielä Warriors-Linnan ottelu 15.9. Jyväskylää vastaan sekä Baabaas-kehitysjoukkueen harjoitusottelu Kuopiota vastaan Hämeenlinnassa 22. syyskuuta.