top of page

Miesten otteluohjelma valmis - Ykkösdivarin kausiennakko


Miesten kesän otteluohjelma on varmistunut. Linna pelaa 1. divisioonassa yhdessä Tampereen, Espoon, Kuopion ja Seinäjoen kanssa.

Runkosarja

1.6.2019 Linna-Seinäjoki klo 15, Kauriala

15.6.2019 Linna-Kuopio klo 15, Kauriala

13.7.2019 Linna-Espoo klo 15, Pulleri

27.7.2019 Tampere-Linna

10.8.2019 Seinäjoki-Linna

24.8.2019 Kuopio-Linna klo 16, Vänäri

31.8.2019 Linna-Tampere klo 15, Kauriala

7.9.2019 Espoo-Linna, aika ja kenttä ilmoitetaan myöhemmin

Kausiennakko

Tampere Rugby Club

TRC näytti viime kesänä, että joukkue on parin alavireisemmän vuoden jälkeen saanut pelin taas kulkemaan. Jännä nähdä, miten TRC:n valmennuksessa tapahtuneet muutokset näkyvät kentällä. Joukkueessa on kuulemma meneillään sukupolvenvaihdos ja ringissä on rutosti uutta ja innostunutta porukkaa.

Into ei korvaa kokemusta kentällä, mutta TRC pelaa todennäköisesti yhä hyvin nopeaa ja juoksuvoimaista peliä.

Espoo Rugby Club

Viime kesänä divarifinaalin Turulle hävinnyt ja ilman tavoittelemaansa nousua SM-sarjaan jäänyt Espoo lähtee kesään varmasti vain finaalipaikkaa tavoitellakseen.

Joukkue pelasi viime kaudella hyvin aggressiivista peliä. Jos kokoonpanosta ei ole pudonnut pelaajia talven aikana, tulee Espoo olemaan hankala vastustaja.

Kuopio Rugby Club

Kuopiolla vaikuttaa olevan Suomen rugbyseuroista kovin taustapöhinä päällä. Seura on rakennellut kotipeleistään koko perheen spektaakkeleita oheisohjelmineen, uusia sponsoreita julkistetaan joka toinen viikko ja seuran logo laitettiin uusiksi oikein kilpailun voimin.

Hyvä pössis ei parina edelisenä kautena ole kantanut aivan kentälle asti, ja viime kesän päätteeksi KRC tippui SM-sarjasta divariin. Seuralla on useita maajoukkuetason miehiä ja kokeneita kettuja riveissään, sekä tiivistä yhteistyötä kakkosdivaria tahkoavan Karjalan Rugbyn kanssa.

Linnan agenttiosastolla ennustetaan KRC:n olevan divarijoukkueista varteenotettavin ehdokas tavoittelemaan SM-sarjapaikkaa ensi syksynä.

Seinäjoki Rugby

Sarjan musta pekka on vapautuneeseen divaripaikkaan tarrannut Seinäjoki. Kakkosdivarissa pelihommien makuun päässyt nuori seura on rakentanut joukkuetta kovaa vauhtia. Talven Snow Rugbyn kokoonpanosta päätellen Seinäjoen riveistä löytyy forward-rymistelystä nauttivia jäykkäniskoja, mutta myös muutamia vikkeliä nuorukaisia.

Tältä joukkueelta tullaan tuskin näkemään taidokkaimpia suorituksia, mutta varsinkaan suurimpia lakeuden härkiä ei auta päästää ottamaan liikaa vauhtia ennen kontaktia.

Linna Rugby Club

Linnan kokoonpano ja iskukyky on pienoinen arvoitus joukkueelle itselleenkin. Varmaa on, ettei pelipäivinä tarvitse tänäkään kesänä kärsiä tilanahtaudesta pukukopissa ja lisenssin lunastaneet saavat pelata riittävästi. Eiköhän muutamaan matsiin löydy pari vaihtomiestäkin.

Joukkueen pelaajistossa massa ja ikä ovat vain kokemusta alleviivaavia numeroita, enimmäkseen suuria numeroita. On talvella rinkiin liittynyt pari nuorehkoa ja varteenotettavaa atleettiakin.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page