top of page

Linna Rugby Club luopuu sarjapaikasta miesten 1. divisioonassa

Linna Rugby Clubin johtokunta päätti tiistaina 28.5., että seura luopuu miesten 1. divisioonan sarjapaikasta kaudella 2019.

Syynä on pelaajapula, jota yritettiin korjata viime hetkiin asti. Joukkue ei olisi pelaajistossa tapahtuneiden muutosten jälkeen ja ottelukohtaisten ennakkoilmoittautumisten perusteella saanut 15 pelaajan avauskokoonpanoa yhteenkään peliin.

Seura yritti talvikaudella 2018-2019 ja kevään aikana rekrytoida uusia pelaajia useilla alkeiskursseilla ja tiedottaen toiminnastaan ja harrastusmahdollisuudesta aktiivisesti.

Uusien pelaajien määrä ei kuitenkaan riittänyt korvaamaan ”eläköitymisistä” ja muista syistä johtunutta pelaajapoistumaa.

Linna Rugby Club ry jatkaa toimintaansa. Seura aikoo käyttää kuluvalta kesältä vapautuneen ajan hyödyksi ja rakentaa miesten joukkueen toiminnan uudelle pohjalle. Tavoitteena on myös seuran oman junioritoiminnan aloittaminen.

Linna Rugby Clubin naiset pelaavat tänä kesänä yhteisjoukkueena Helsingin Warriorsin kanssa.

Seura kiittää kaikkia pelaajia, taustatoimijoita ja pitkäaikaisia tukijoitaan. Toivomme lajin harrastajien jatkavan, sekä uusien, rugbysta kiinnostuneiden nuorten ja aikuisten hakeutuvan mukaan seuran toimintaan.

Linna Rugby Club pahoittelee myöhäisestä vetäytymisestä mahdollisesti koituvaa vaivaa muille 1. divisioonan seuroille. Rugby on marginaalilaji, jossa peli- ja treeniaika on äärimmäisen arvokasta. Kesän aikana Linna Rugbyn pelaajia tultaneen näkemään muiden seurojen kokoonpanoissa.

LRC ry on perustettu vuonna 2011 ja miehet pelasivat ensimmäisen kautensa vuonna 2012.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page