Tammikuussa on haku päällä ja treenit suunniteltu uusille harrastajille

3.1.2020

LINNA RUGBY CLUB ja useat muut seurat ympäri Suomen järjestävät alkuvuodesta uusille harrastajille suunnattuja kursseja, joiden kautta pääsee helposti mukaan rugbyseuran toimintaan.

Linna Rugby Clubin peruskurssi järjestetään 12.-26. tammikuuta normaalien harjoitustemme yhteydessä. Treeniajat ja -paikat tästä linkistä.

Rugby on Suomessa marginaalilaji, jossa jokainen uusi harrastaja ja pelaaja otetaan hyvin vastaan. Alussa ja varsinkin tammikuun ajan treenit suunnitellaan niin, että lajia tehdään tutuksi osa-alue kerrallaan.

LINNAN PERUSKURSSILLE voi osallistua kuka tahansa. Treenit on suunnattu naisille ja miehille. Ohjeellinen alaikäraja on 15 vuotta, ja harjoituksiimme on osallistunut myös junioreja. Sinun ei tarvitse tietää lajista mitään etukäteen, eikä aikaisempaa urheilutaustaakaan vaadita.

Rugby on kuntoa kehittävä kontaktilaji, joten treeneissä ei voi välttyä hengästymästä ja pidemmän päälle muutama mustelmakin on todennäköinen, kunhan jäät koukkuun lajiin ja löydät itsesi pelikentältä.

Linnan miesten joukkue pelaa kesällä 1. divisioonaa. Naisten joukkue tekee yhteistyötä helsinkiläisen Warriorsin kanssa ja naisilla on mahdollisuus päästä kokoonpanoon SM-sarjan otteluihin.

LISÄTIETOJA rugbysta ja Linna Rugby Clubista löydät Pelaajaksi? -osiosta, johon pääset tästä linkistä.