top of page

Linna Rugbyn vapaaehtoiset kuljettavat koululaisten ruokapaketteja tarvitseville

Linna Rugby Club ry on sopinut Hämeenlinnan kaupungin kanssa, että seuran vapaaehtoiset auttavat koulujen ruokapakettien toimittamisessa.

Seuran vapaaehtoiset kuljettavat paketteja kotiovelle niille perheille, joilla ei ole mahdollisuutta hakea tilattua pakettia tai järjestää muuten noutoa koululta ilmoitettuun aikaan.

Koululaisille suunnatun ruokapaketin voi saada kotiinsa toimitettuna siten, että kodeista ollaan suoraan yhteydessä Linna Rugby Clubiin. Kaupunki ei vastaa tästä palvelusta vaan palvelu on seuran ja asiakkaan välinen.

Etukäteen kaupungin järjestelmän kautta tilattu ruokapaketti, joka on noudettavissa keskiviikkoisin, jaetaan samana päivänä Linna Rugby Clubin toimesta noin klo 16.30-18 välisenä aikana.

Huomioithan, että Linna Rugby Club ei pysty takaamaan toimitukselle tarkempaa aikaa.

Toimituksen tilaaminen:

  • Ruokapaketti tulee olla tilattuna kaupungin ohjeistuksen mukaisesti ja sen toimituksesta on tullut tekstiviesti.

  • Ole yhteydessä Linna Rugby Clubiin sähköpostitse hameenlinna@finland.rugby edeltävänä tiistaina klo 16 mennessä.

  • Sähköpostin otsikossa tulee mainita ”Ruokapaketti” sekä sen koulun/päiväkodin nimi, mistä ruokapaketti on noudettavissa saadun tekstiviestin mukaisesti.

  • Kerro nimesi, puhelinnumerosi ja osoite mihin paketti toimitetaan sekä mihin paketin voi jättää, mikäli kotona ei ole kukaan paikalla.

Linna Rugby Club toimii täysin vapaaehtoispohjalta ja pyrkii toimittamaan ruokapaketit apua tarvitseville. Seura ilmoittaa kaikille apua pyytäneille toimituksesta erikseen.

Koska koronaviruksen vaikutukset saattavat vaikuttaa koululaisten perheiden arkeen koko loppulukukauden ajan, haastaa Linna Rugby Club muut paikalliset seurat ja yhdistykset mukaan.

Haaste koskee myös muita Suomen rugbyseuroja auttamaan parhaaksi katsomallaan tavalla kotikaupungeissaan.

Voit myös olla yhteydessä Linna Rugbyyn, mikäli olet käytettävissä ja haluat osallistua ruokapakettien kuljetukseen. Vapaaehtoisila pitää olla oma kulkuneuvo.

LRC:n vapaaehtoistyöhön haastoi Asenne ry.

Pysytään terveinä!

Lisätiedot: Jens Willadsen sihteeri, Linna Rugby Club p. 044 555 7777


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page