top of page

Tynkäkausi jatkuu lauantaina kotipelillä - Espoo RC saapuu Kaurialaan


Kuva: Linnan kausi alkoi opettavaisella tappiolla Porissa pari viikkoa sitten. Kuvassa joukkueen kaljupääkaarti. Takapelaajilla on hiuksiakin. Kuva: Dalbir Bhutta

Koronaviruksen vuoksi vasta loppukesästä alkanut rugbykausi jatkuu lauantaina, kun Espoo Rugby Club saapuu vieraaksi Kaurialan kentälle.

Matsi alkaa kello 15. Kioskia varten on suvaittavaa ottaa taskuun kolikoita. Myyntituotoilla katetaan seuran urheilullista toimintaa, eli ostetaan soikea pallo tai pilli koutsille.

Ottelusta uskaltaa ennakoida linnalaisille ja miksei vieraillekin ankaran hikistä ehtoota. Ihan sama mitä säätiedotus sanoo, Kaurialan hornankattilassa on aina +30 ja tuulenvireestä ei ole ikinä tietoakaan.

Espoolaiset ovat varmasti kova pala. Kenties kukkeinta aikaa seuran historiassa pelaava joukkue taisteli viime kesänä tosissaan divarin herruudesta, ja maakuntaan kantautuneiden huhujen mukaan semistadilaiset ovat treenanneet kuin riivattuina heti kun joukkueharjoituksia pystyi jälleen järjestämään.

Espoolaisten salaisena aseena saattaa olla tai sitten ei ole hämyhyppelyiden eri side steppien ilmiömäinen hallinta, joka johtuisi siitä, että Otaniemen suunnalla on kaikilla viheriöillä aivan mahdottomasti hanhenpaskaa, eikä siellä mitään suoria juoksulinjoja voi harrastaa ellei karusti astu klöntsän päälle. Emme sitten tiedä pitääkö tämä paikkaansa, mutta tämmöistä on kuultu. Joka tapauksessa linnan treeneissä on puolustushommissa keskitytty pelin alla tähtäämään sivuttais- tai suoraliikkeiseen hyökkääjään.

Linnalle pelistä tullee opettavainen. Miesten joukkueella on meneillään suuri pelaajiston muutos. Jengiin on löytänyt muutama lupaava tuore pahkijuoksija, ja samaan aikaan vanhat jarrut ovat joko lopettaneet, pitävät välikautta tai ovat möhevöityneet livakoista takakentän kipittäjistä forward-osaston körmyiksi.

Ykkösdivari jaettiin täksi kesäksi kahteen lohkoon, jotta koronan viivästyttämän kauden aikana saadaan edes jonkinlainen sarja pelattua. Linna Rugbyn kesän pelit löydät tästä linkistä.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page