Naisten SM-sarjaa: Warrios-Linna liittoutuma kohtaa HRC:n Kaurialassa

21.8.2020

Naisten rugby rantautuu jälleen Hämeenlinnaan la 22.8.2020, kun Warriors Rugby Clubin ja Linna Rugby Clubin yhdistelmäjoukkue, WaLi, emännöi naisten SM-sarjan kotiottelun Helsinki Rugby Club:ia vastaan Kaurialan kentällä klo 15:00.

WaLi pelaa siis myös tänä vuonna yhden kotipelin Hämeenlinnassa, Linnan värikkäissä, raidallisissa ja spandex-kireissä pelipaidoissa.

Lauantain ottelu on mielenkiintoinen, sillä WaLi on tällä hetkellä vielä kiinni semifinaalipaikassa ja HRC on vain pisteen päässä heti siinä perässä.

Voitto lauantaina antaisi hieman kaivattua etumatkaa, sillä vastassa kaudella on vielä tämän ottelun jälkeen kovat joukkueet Jyväskylästä ja Tampereelta.

Tule kannustamaan kotijoukkue voittoon - oireettomana ja turvavälit huomioiden tietenkin!

Tapahtuma FB:ssä tästä linkistä.

Tilanne naisten SM-sarjassa: