top of page

Välitilinpäätös: Miesten joukkue on ottanut kahdesti köniin, mutta tällä suunnitelmalla kaatuu TRC


Kuva: Pelisuunnitelma TRC:n kukistamiseksi.

Linna Rugbyn miesten sekametelisakin, eli LRC:n omista pelaajista, Seinäjoen janttereista, parista Kuopion karjusta ja satunnaisista vierailijoista koostuvan kokoonpanon kesän kolmas ja viimeinen runkosarjapeli Tampere Rugby Clubia vastaan on edessä 5. syyskuuta.

Kahdesti on nyt tullut köniin, mutta ns. parempaan päin on menty: Espoota vastaan alistuttiin enää 12-32. Porin peliä me ei enää muistella ollenkaan. Se nyt oli mitä oli, mitävälii.

Selväthän nuo lukemat Espootakin vastaan olivat, mutta meidän mielestä ihan siedettävät siihen nähden, että koko joukkueen yhteisten harjoitusten määrä on nolla (0).

Espoota vastaan Linnalta löytyi tarpeeksi ukkoja täyteen kokoonpanoon. Yhdelle itseään tykö tehneelle jouduttiin jopa sanomaan, ettei mahdu. Ennenkuulumatonta.

Kesän teemana onkin ollut antaa mahdollisimman paljon peliaikaa omille ja muiden joukkueiden tuoreille pelaajille.

Ja tiedättekö tyypit, me täällä propagandatoimituksessa ollaan teistä ylpeitä!

Vaikka välillä on mennyt kuviot ristiin ja pelejä on vaikea voittaa, jos pallo on vastustajalla 60-80 prosenttia peliajasta, niin päät eivät ole painuneet kertaakaan ja pelihuumori on säilynyt.

Espoota vastaan joukkueen parhaiksi palkittiin omista pojista Charles (nälkäisin forwardi) ja Raine (full-back, joka entisenä jalkapallistina on ottanut lupaavasti haltuun potkaisijan roolin).

Charles

Raine

Että miten se TRC sitten kaatuu. Espoota vastaan oivallettiin, että pelivälineen pitäminen oman joukkueen hallussa taitaa tosiaan olla melko tärkeässä roolissa, jos aiotaan tehdä pisteitä.

Kun se pallo ensimmäisen kerran saatiin Espoon päätyyn kenttää ensimmäisen puolikaan toiseksi viimeisellä minuutilla, heti syntyi try.

Palloa ei myöskään sopisi rähmiä käsistä maahan, varsinkaan jos on onnistuneesti juuri jyrännyt vastustajan puolustuslinjan läpi ja vapaasti laukalle.

Ja yksi salaisuus mitä koutsit olisivat voineet alleviivata on, että ruckissa pallon on parempi pysyä omien hallussa, eikä päästää vastustajan läsk.. lihaskimppuja läpi suoja-äijistä. Nyt kun nämä tiedetään, niin hyvä tulee!

Tampere on Linnalle ra(s)kas pitkäaikainen kumppani, sillä me oltiin aikoinaan seuran historian alkuhämärissä heille jonkinmoinen divarijoukkue.

Seurojen välillä on vuosien mittaan ollut muutenkin pelaajaliikennettä. Viime aikoina se liikenne on suuntautunut lähinnä pohjoiseen, mutta ei se mitään. Päästäänpähän pelaamaan paria tuttuakin tutumpaa herrasmiestä vastaan ja tiedetään niiden metkut.

Tamperelaiset ovat aina pelanneet vauhdikasta ja jopa ennakkoluulotonta rugbya.

Sellainenkin ihme ollaan aiemmassa kohtaamisessa nähty, että eräs hullu yritti kesken juoksun syöttää palloa potkaisemalla. Eturivin äijä! Se on sietämätön etikettivirhe ja vääryys, joten Linna pitää ikään kuin velvollisuutenaan antaa tamperelaisille opetuksen ja päättää tämän kauden voittoon.

Miesten 1. divisioonan ottelu LRC-TRC Pullerilla 5.9. kello 15.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page