Kausi ohi, massakausi alkoi -> alkeiskursseja luvassa talven mittaan

29.9.2020

Linna Rugby Clubin peli- ynnä treenikiireet ovat nyt ohi joksikin aikaa.

Seura vetäytyy pienelle tauolle parsimaan kasaan pelaajia ja pelivarusteita palatakseen harjoituksiin entistä ehompana sitten syksymmällä. Tai talvella. Tai viimeistään kevättalvella. Ilmoittelemme asiasta kanavissamme.

Perinteiseen malliin talven joukkuetreeneissä ja jokainen omillaan keskityy timanttisen peruskunnon rakentamiseen - toiset panostavat enemmän massanhankintaan, jotkut ovat väitetysti harjoittaneet peräti kestävyyskuntoakin.

Joskus joulun alla todennäköisesti ryhdymme rimpuilemaan liikuntasalissa ellei peräti ulkona Suomen kuulaassa alkutalven säässä. Saa nyt nähdä, miten sadistiselle tuulelle valmentaja(t) heittäytyy.

Tammi-helmikuussa ryhdytään perinteisesti rakentelemaan tarkemmin pelikuvioita ja hieromaan treeneissä pelikuvioita kesää 2021 silmällä pitäen.

Off-season on tunnetusti paras aika liittyä joukkueeseen. Siinä ehtii tutustua lajiin ja saa itsensä pelikuntoon kesän koitoksiin. Pyydä mukaan noin kymmenen parasta ystävääsi ja tule toki tutustumaan treeneihin, sinä 15-vuotias tai vanhempi tyttö, poika, täti tai setä!