top of page

Kauden avaus oli tiukkaa vääntöä, mutta vieraat veivät pisteet

Miesten kausi alkoi tasaisen tiukalla väännöllä Kuopion tuoretta kakkosjoukkuetta vastaan. Linna aloitti vahvasti tekemällä ensimmäisen tryn ehkä viiden minuutin jälkeen.


Tryn pohjat teki backista propiksi miehistynyt Pete Pitkämäki väkevällä juoksullaan, mutta pallon maalialueelle pääsi painamaan Siivosen Tero, joka pelailee Jyväskylän ohella lainapelaajana entisessä kotiseurassaan Linnassa tänä kesänä.


Pojat siinä. Linnan nykyinen fullback Raine Hirvisaari on hymyilevä herrasmies, mutta tuima tapaus pallon kanssa. Kuvassa oikealla taklausta tarkkailee Joonas Koskelainen, joka pelasi ennen Savoon muuttoaan fularina Hämeenlinnassa.Harmillisesti Tertsin tryykkari jäikin sitten Linnan ainoaksi siitä huolimatta, että kotijoukkue piti palloa hallussaan suuremman osan pelistä. Hyviä pistepaikkoja oli pitkin matsia ja try-alueellekin yllettiin, mutta viimeistely ontui ja saavutettuja metrejä hukattiin yksilösuorituksina ja ihan porukalla sössimällä. Se on semmoista, kun piitkän koronasulun ja hankalan treenikauden jälkeen intoa on enemmän kuin osaamista.


Kuopiolaiset sen sijaan saivat pakettinsa kasaan alkuhätäännyksen jälkeen ja onnistuivat tryykkaamaan kahdesti. Toisen vieraiden tryn teki kuulemma nuori mies, jolle matsi oli ihka ensimmäinen. Onnittelut siitä!

Peli siis vieraille 5-12.


Se on nimittäin Haapasen Antti! "Robotti" pelaa ystävällisesti tänä kesänä muutaman matsin Linnassa nykyisen joukkueensa HRC:n ottelukalenterin sallisessa.Linnan ukkelit pelaavat tällä kaudella kakkosdivaria, joka pykättiin aloittelevien pelaajien ja nätisti sanottuna "uudelleenrakennusvaiheessa" olevien eli hienoisten rekrytointivaikeuksien tahi pelaajakadosta kärsineiden seurojen temmellyskentäksi.


Hienoa urheiluhenkeä osoitti heti sarjan avausmatsissa se, että molempien joukkueiden riveissä nähtiin täydennyksenä ja pelikokemusta hankkimassa pelaajia myös Jyväskylästä, Joensuusta, Oulusta, Lahdesta ja Helsingistä.


Linnan kanssa sarjaa pelaa Kuopion kakkosjoukkueen lisäksi Helsingin Warriorsin kakkossakki ja Tampere RC.Tatu! Tykinkuulamaisen ruuminrakenteen ja läpäisyvoiman omaava proppimme käy puolestaan lainassa Porvoon porukassa SM-sarjassa.
Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page