top of page

Miehille kauden avausvoitto Jyväskylän pisteiloittelussaKoronan typistämä kausi ehti puoleenväliin asti, ennen kuin linnalaiset saivat tryykkarikanavan kunnolla auki ja kauden avausvoiton.


Heinäkuun 24. päivä pelattiin Warriorsia vastaan. Ottelu päättyi ärsyttävästi 0-15 -tappioon. Tämäkin matsi olisi ollut varsin voitettavissa, sillä LRC kävi try-alueella kahdesti ja vääntö oli kautta ottelun mukavan tasaista.

Ensimmäinen try jäi tekemättä, kun hienosti puolustuksen puhkaissut Avea Avea ei saanut painettua palloa nurmeen keltamustan joukkueen pelaajien tarrauduttua kiinni ja katalasti estettyä aikeet.


Toinen tryykkari oli vähintään yhtä lähellä kenties Suomen nopeimman ja eniten mutkia yhdellä pallonkannolla harrastavan comeback-pelaajan Henrico Harnosterin kikkailtua itsensä maalialueelle.


Pelin hälinässä hän ei huomannut makaavansa aivan pisteviivan päälle, jolloin viisi pojoa olisi tullut vain painamalla pallo nurmeen. Tuomarilla oli jo pilli suussa ja puhallus ladattu poskiin valmiiksi, mutta boltsi päätyikin epäonnisen syötön jälkeen helsinkiläisten käsiin, jotka potkaisivat pallon vähän pirun kauaksi omalta maaliviivaltaan. Sinne meni sitten se tilanne, mutta kuka näitä melkein tehtyjä nyt muka muistelee... Ei me ainakaan!


--


Elokuun 7. olikin sitten vuorossa kesän toinen kohtaaminen Kuopion kanssa.

Matsi pelattiin poikkeuksellisesti Jyväskylässä, jossa möyrittiin päivän mittaan myös naisten ja miesten SM-sarjaa. Kakkosdivarin päästessä irti kenttä oli siis jo tehokkaasti koeponnistettu ja pelikelpoisaksi todettu.


Ottelusta muodostui peräti riemukas pisteiloittelu, joka päättyi Linnan voittoon lukemin 17-53.

Vain 13 pelaajalla mitellyssä koitoksessa varsinkin Linnan bäkkiosasto aivan villiintyi kentällä olleesta tilasta. Linna otti ottelussa sähäkän alun ja repi keulan, johon kotijoukkue ei pystynyt vastaamaan toisen puoliajan takaa-ajostaan huolimatta.


Dalbir Bhutta teki kolme tryta ja Siivosen Tertsi tempaisi kaksi. Tuomas Mehtiölle, Avea Avealle ja Raine "Daddy" Hirvisaarelle tilastoitiin tryykkari per nuppi.

Forkkuosaston onnistumisesta vastasi yhden tryn tehnyt Pete Pitkämäki. Konversioissa "Daddy" kunnostautui kolmesti ja Siivosen Tero potkaisi pallon kerran tolppien väliin.


Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page