top of page

Miesten joukkue voitti II-divisioonan - Lähde syksyllä mukaan rakentamaan joukkueita kesälle 2023!

Seura on siirtynyt syystreeneihin, jotka pidetään maanantaisin Mattilan kentällä klo 18.30-20 ja Pullerilla torstaisin klo 19.30-21. Treenejä jatketaan toistaiseksi, ja uudet lajikokeilijat ovat tervetulleita ilman ennakkoilmoittautumista. Ajantasaisimmat tiedot treeneistä löydät Linnan Instasta ja Facesta. Yhteydenotot seuraan some-kanavien kautta tai lähetä sähköpostia hameenlinna@rugby.fi


Linna Rugbyn miesten joukkueen kausi päättyi II-divarin voittoon.

Kausi oli sirpaleinen johtuen useiden joukkueiden pelaajapulasta ja otteluiden peruuntumisista. Pitkistä tauoista huolimatta joukkue sai pelin rullaamaan kauden edetessä.

Tilastoista voi päätellä, että yksi onnistuneen kauden avain oli, että pisteitä teki suuri joukko linnalaisista. Kakkosdivarin TOP10 -pisteidentekijöistä Linnasta on peräti kuusi.

Pistetilastot löydät tästä linkistä.


Naisten SM-sarjassa Linnan täydentää Helsingin Warriorsia. Joukkue on saavuttanut kaksi voittoa. Naisten yhteisjoukkue pelasi myös I-divisioonaa, jonka ottelukokoonpanoissa on paikka erityisesti uusille harrastajille ja jäähdyttelijöille. Tässä sarjassa WarriorsLinna on kärkijoukkue.
Uutisnostot
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Uusimmat
Arkisto
Hae tägeillä
No tags yet.
bottom of page